trendiebingo logo

Online bingo spelen wordt nog leuker wanneer je verschillende bonussen kunt vrijspelen. Bij de website TendieBingo is het heel gemakkelijk mogelijk om extra bonussen vrij te spelen. Welke bonussen kun je allemaal vrijspelen bij TrendieBingo?

Bezoek de website van TrendieBingo

Soorten bonussen die je kunt vrijspelen

Bij TrendieBingo kun je verschillende soorten bonussen vrijspelen. Namelijk:

  • Aanmeldbonus: Gratis, dus 10 maal inzetten
  • Welkomstbonus: Bovenop storting, dus 6 maal inzetten
  • Wekelijkse stortingsbonus codes: Bovenop storting, dus 6 maal inzetten
  • Extra bonussen

De bonussen kunnen worden gezien als een manier om leden terug te krijgen naar de website en daar kun jij mooi van profiteren. Het speelgeld kan worden ingezet tijdens een bingospel en je kunt er zelfs geldprijzen mee winnen!

Aanmeldbonus

De aanmeldbonus van TrendieBingo krijg je heel gemakkelijk. Je speelt deze al vrij door een account aan te maken. Hier hoef je geen geld voor te storten, dus je loopt geen enkel risico. De aanmeldbonus is 5 euro.

welkomstbonus op je eerste storting bij trendiebingo

Welkomstbonus

De welkomstbonus van TrendieBingo is eveneens voor mensen die net een account hebben. Wanneer je namelijk voor het eerst geld stort op je account van TrendieBingo. De bonus van extra speeltegoed bedraagt maar liefst 200 procent. Stort je een bedrag van 30 euro? Dan ontvang je nog eens 60 euro extra speeltegoed.

Wekelijkse stortingsbonus codes

Hoe langer je lid bent van TrendieBingo, hoe meer bonussen je kunt vrijspelen. Iedere week ontvang je deze code in je e-mailbox. Je kunt deze gebruiken om stortbonussen te krijgen van 50 procent tot en met 100 procent. Hoe hoog het percentage aan bonus is dat je iedere week ontvangt, zal altijd anders zijn. Speel dus iedere week je stortingsbonus vrij en houd vooral je mailbox goed in de gaten, zodat je de code kunt inwisselen in je account.

Meld je n├║ aan en ontvang elke week gratis bingotegoed!

Extra bonussen

Op TrendieBingo zijn nog veel meer bonussen vrij te spelen. Deze verdien je vooral door in het spel aanwezig te zijn. Soms zijn er namelijk evenementen waar je puur door er aan deel te nemen extra bonussen kunt krijgen. Houd daarom TrendieBingo en de diverse bonuskamers goed in de gaten, zodat je precies weet wanneer je aanwezig moet zijn om de speciale bonussen vrij te spelen.

Bezoek TrendieBingo