logo shinybingo

Wanneer je bonussen ontvangt bij de bingosite ShinyBingo dan kan je deze vrijspelen. Eenmaal vrijgespeeld verschuift de bonus vanaf je bonusmeter naar je saldometer. En tegoeden vanaf je saldometer kan je direct laten uitbetalen naar je bankrekening wanneer je aan het uitbetalingslimiet van €25,00 voldoet!

In deze uitleg gaan we in over de eisen voor het rondspelen van de bonussen en hoe alles in zijn werk gaat.

Wil jij ook bonussen ontvangen? Meld je dan hier bij ShinyBingo aan!Artikel over ShinyBingo

Vrijspelen van een stortingsbonus

Wanneer je een stortingsbonus ontvangt dan speel je in eerste instantie vanaf je saldometer. Wanneer de saldometer niet toereikend is dan wordt er aanspraak gemaakt op de eventuele tegoeden op je bonusmeter. Met een stortingsbonus moet je het bonustegoed 6 maal inzetten alvorens je de bonus hebt vrijgespeeld. Dit betekent dat je bij een bonus van €20,00 voor €120,00 aan bingokaarten moet hebben gekocht alvorens je tegoed naar je saldometer wordt geplaatst.

Vrijspelen van een gratis bingo bonus

gratis aanmeldbonus van 5 euro bij het aanmaken van een account bij shinybingo

Wanneer je een account aanmaakt bij ShinyBingo dan krijg je een bingo bonus van €5,00. Deze wordt direct na registratie op je account gezet. Om deze bonus vrij te spelen dan moet je deze 10 maal inzetten. Je moet met de aanmeldbonus voor €50,00 aan bingokaarten kopen alvorens het bonustegoed naar de saldometer wordt verplaatst.

Naast deze bonus krijg je ook geregeld gratis bonus codes van ShinyBingo toegestuurd. Hiermee kan je gratis bonus geld ontvangen zonder dat je hiervoor een storting hoeft te verrichten. Je op deze wijze dus genieten van het online bingo spelen zonder dat je verplicht bent om geld te storten. Geheel vrijblijvend dus!

Bonus wordt inclusief winst en of verlies naar saldometer verplaatst

Wanneer je de bonus inzet en het voor elkaar krijgt deze vrij te spelen dan gebeurt dit met het resterende bedrag. Dit betreft dus het volledige bedrag wat nog op je bonusmeter aanwezig is. Mocht je dus met je aanmeldbonus na de inzetcriteria €20,00 hebben gewonnen dan wordt dit gehele bedrag naar je saldometer geplaatst en niet enkel de originele waarde van €5,00!

Bezoek de ShinyBingo website