kerstbingo reserveren

Wanneer je begint met het bingo voor geld spelen bij het TrendieBingo spel dan heb je diverse mogelijkheden om je speeltegoed op te waarderen. Wat deze mogelijkheden inhouden? Welke mogelijkheden veel bingospelers mee beginnen? En hoe je extra bonussen kunt ontvangen bovenop je storting? Daar gaan we in dit artikel dieper op in.

Bezoek TrendieBingo

trendiebingo logo
Overige stortingsmogelijkheden

Er wordt een groot aantal stortingsmogelijkheden door TrendieBingo ondersteund. Denk bijvoorbeeld aan; Creditcard, Neteller, Paysafecard en Skrill. Bij al deze opties heb je de mogelijkheid om een bonus code in te voeren tijdens de transactie en kan je dus geld storten waarbij je een extra bonus ontvangt!

Minimale stortingen

  • Creditcard: opwaarderen vanaf €10,00
  • Neteller: opwaarderen vanaf €10,00
  • Paysafecard: opwaarderen vanaf €10,00
  • Skrill: opwaarderen vanaf €10,00
opwaarderen met creditcard
Opwaarderen met gratis bonus code

Wanneer je eenmaal bent aangemeld bij TrendieBingo dan krijg je niet alleen de €5,00 gratis welke direct bij aanmelding al op je account wordt gezet. Nee, je krijgt ook nog wekelijks een gratis bonus code.

Hiermee kan je eenvoudig opwaarderen, je hoeft namelijk alleen de bonus code maar in te vullen in het stortingsgedeelte van TrendieBingo (via de button ‘Bonus’). Je hoeft voor het verkrijgen van deze bonus geen storting te doen, wanneer je de bonus activeert wordt deze direct bijgeschreven op je bonusmeter.

Meld je hier aan en ontvang wekelijks gratis bonus codes!

opwaarderen met een bonus
Stortingsbonus code gebruiken met opwaarderen

Alle opwaardeer opties zijn voorzien van een vak waarin je een bonus code in kan vullen. Wanneer je een bonus code gebruikt dan krijg je naast je gestorte bedrag (welke op de saldometer geplaatst zal worden) ook nog een bonus (welke op de bonusmeter geplaatst zal worden). Een bonus code is 1 keer te gebruiken, maar wees gerust, want je krijgt geregeld nieuwe TrendieBingo bonus codes toegestuurd.

opwaarderen met een bonus
Bonussen vrijspelen

Een bonus die kan je niet direct uitbetalen, dat kan pas wanneer de bonus naar de saldometer verplaatst wordt. Je kunt zowel een gratis bonus als een stortingsbonus vrijspelen. Een gratis bonus kent een inzetvereiste van 10x de waarde, bij een stortingsbonus is de inzetvereiste 6x de waarde.

Bonussen zijn overigens alleen te gebruiken in het bingospel van TrendieBingo. Je zult voor het inzetten van de bonustegoeden dus bingokaarten moeten kopen. Terzijde, wanneer je nog tegoeden op je saldometer hebt staan dan zullen deze eerst gebruikt worden alvorens je met de tegoeden op de bonusmeter zult gaan spelen.