kerstbingo reserveren

Wil jij eens een bingospel op je mobiel spelen? Dan kan dit bijvoorbeeld op de website van TrendieBingo. Je hoeft hier dus niet je computer voor te gebruiken, want de website is geheel geschikt voor mobiel gebruik. Zo kun je dus Bingo spelen zonder al te veel gedoe.

Nú aanmelden bij TrendieBingo

trendiebingo logo

TrendieBingo

TrendieBingo is een website waar je Bingo op kunt spelen. Het aanmelden ervan is gratis, dus je betaalt alleen geld wanneer je dit zelf wilt. Dit kun je doen door middel van het storten van geld. Je kunt deelnemen aan een Bingotafel van jouw keuze en er zijn verschillende spelvarianten te doen. Leuk is ook dat je TrendieBingo op je mobiel of tablet kunt spelen. Handig voor bijvoorbeeld onderweg of als je ergens moet wachten. Het is een makkelijke manier om de tijd door te brengen wanneer je niet thuis bent of geen zin hebt om de computer helemaal op te starten.

TrendieBingo mobiel spelen

Je kunt TrendieBingo dus mobiel spelen. Dit doe je door op je mobiel naar de website van TrendieBingo te gaan. Je hoeft hier dus geen speciale app voor te installeren, want de website past zich automatisch aan wanneer je er via je mobiel heen gaat. Ook heb je niet te maken met extra mobiele kosten. Het enige waar je voor betaalt is wanneer je besluit om geld te storten. Het spel is vervolgens gewoon te spelen, zonder dat je er van alles voor hoeft te installeren. Op deze manier kun je altijd en overal het Bingospel spelen. Let wel goed op; je hebt een smartphone nodig om gebruik te kunnen maken van TrendieBingo op je mobiel. Wanneer je geen smartphone hebt is de kans groot dat je telefoon niet geschikt is voor de website.

Maak hier je account aan om mee te spelen met de mobiele bingo

mobiele bingospel van trendiebingo

Scherm horizontaal

Wanneer je mobiel wilt spelen bij TrendieBingo, kun je er het beste voor kiezen om het scherm horizontaal te houden. Je kunt het spel dan het beste spelen. Iedere smartphone heeft een functie die ervoor zorgt dat het scherm meedraait als je de telefoon ook draait. Indien deze functie niet aan staat, dan kun je hem handmatig aanzetten via de opties van je telefoon. Hoe dit precies werkt is namelijk per telefoon verschillend.

scherm horizontaal houden voor de mobiele bingo

Mobiel betalen

Als je mobiel bingo gaat spelen bij TrendieBingo, dan kan het natuurlijk voorkomen dat je een storting wilt doen. Door een storting te doen heb je weer speeltegoed en kun je meedoen om fantastische prijzen te winnen. Je hoeft het geld dus niet op een computer op te waarderen, want ook dit kan gemakkelijk via de mobiele website van TrendieBingo.

Bingo codes en gratis bingokaarten

Wanneer je via je mobiel speelt of een storting doet, is het mogelijk dat je speciale bingocodes krijgt. Deze worden naar je e-mailadres gestuurd en hiermee kun je extra speeltegoed krijgen. Het is ook mogelijk om gratis bingokaarten te krijgen. Wanneer je namelijk vier kaarten koopt, krijg je een vijfde gratis. Dit is dus best een leuke optie om eens te overwegen, omdat je er veel extra’s door krijgt. Voor mobiele gebruikers kunnen er ook nog eens speciale codes gelden waar je van kunt profiteren. Dit maakt het Bingospel natuurlijk nog leuker.

Bezoek TrendieBingo