kerstbingo reserveren

TrendieBingo, de nieuwste online bingo
Wil je een gezellig potje bingo spelen bij de nieuwste bingosite? Dan ben je hier zeker op de juiste plaatst. Je kunt bij deze nieuwe hippe bingo gezellig beginnen met bingo spelen en nieuwe vrienden maken. Je krijgt daarnaast bij aanmelding gelijk gratis tegoed waarmee je het bingospel direct kunt gaan spelen.

Nú aanmelden bij TrendieBingo

trendiebingo logo

Gratis uitproberen met €5,00

We hebben goed nieuws voor je! Wanneer je een account aanmaakt bij TrendieBingo krijg je bij het aanmaken van je account €5,00 speeltegoed op je account gezet. Hiermee kan je het bingospel gelijk uitproberen een gratis genieten van de mogelijkheden die dit bingospel aan je te bieden heeft.

trendiebingo gratis uitproberen met vijf euro speeltegoed

Welkomstbonus voor je eerste storting

Wanneer je de eerste storting bij TrendieBingo uitvoert dan krijg je hier een bonus van 200% voor. Je kunt met je eerste storting tot maximaal €100,00 aan bonus krijgen. Wat betekent dat een storting van €50,00 ervoor zorgt dat je met €150,00 het online bingo spelen bij TrendieBingo kan beginnen!

Meld je aan en bonus deze mooie bonussen!

welkomstbonus op je eerste storting bij trendiebingo

Wekelijks een gratis extraatje

Je krijgt elke week van TrendieBingo een gratis bonus code toegestuurd. Met deze bonus code kan je €2,00 bonustegoed ontvangen. Elke week dus weer. Daarnaast krijg je overigens ook met je verjaardag een extraatje.

Gezellig chatten tijdens het bingo spelen

Een van de voordelen die de online bingo te bieden heeft is dat je met je medespelers kan chatten. Dit maakt het online bingospel een stuk gezelliger en op deze wijze ontstaan er hele nieuwe vriendschappen.

Tijdens de bingo kan je trouwens ook nog leuke bonussen winnen. Wanneer de bouncing bonus in een kamer actief is dan krijg je aan het begin van de ronde een kans om op een bewegende bingobal te klikken. Lukt je dit? Dan krijg je de bouncing bonus cadeau! Wil je aan de bouncing bonus deelnemen dan moet je de bingo vanaf je saldometer spelen.

Meld je hier aan en speel ook mee bij TrendieBingo

Stortingsmogelijkheden

Stortingsmogelijkheden zijn o.a.
  • Creditcard
  • Neteller
  • Paysafecard
  • Skrill
opwaarderen met creditcard
Bonustegoed ontvangen via TrendieBingo bonus code

Wanneer je bij TrendieBingo een account hebt dan krijg je wekelijks een gratis bonus code. Daarnaast ontvang je ook nog stortingsbonus codes.

Gratis bonus code van TrendieBingo
Een gratis bonus code biedt de mogelijkheid om een bingo bonus te ontvangen zonder hiervoor een storting te hoeven doen.

Stortingsbonus code van TrendieBingo
Wanneer je met een stortingsbonus code opwaardeert dan wordt het door jouw gestorte bedrag op de saldometer gezet. Daarnaast wordt het aan de bonus code verbonden percentage als bonus tegoed aan je bonusmeter toegevoegd. Wanneer je bijvoorbeeld een storting doet van €25,00 met een bonus code van 100% dan ontvang je €25,00 op je saldometer en €25,00 op je bonusmeter. In dit geval kan je de bingo dus met 50 euro beginnen te spelen!

opwaarderen met een bonus