Mensen die graag online bingo willen spelen, willen ook gemakkelijk kunnen betalen. Bij veel bingosites is het mogelijk om te betalen met Skrill. Dit is een handig betaalsysteem waar je veiling mee kunt betalen. Hoe werkt dit en bij welke bingosites is dit mogelijk?

Online bingo

Online bingo is leuk om te doen. Je kunt er van tevoren bingokaarten kopen en daarna speel je mee in één van de bingokamers op de website naar keuze. Je kunt erg veel geld winnen als jij als eerste jouw bingokaart weet te vullen. Wanneer je dit binnen een bepaald aantal bingoballen doet, dan win je zelfs de jackpot. Op de meeste bingosites kun je ook meteen gezellig meechatten, want er is altijd een chatbox actief. Zo kun je de andere spelers meteen leren kennen. Handig is ook dat je bingo overal kunt spelen. De meeste online bingosites zijn namelijk ook toegankelijk op de mobiel. Handig!

Welke bingosites zijn er?

Er zijn verschillende bingosites waar je je voor kunt aanmelden en waar je mee kunt spelen met een spannend bingospel. Bijvoorbeeld:

Op deze websites kun je altijd gratis een account aanmaken. Geld betalen doe je pas wanneer je hier zelf voor kiest. En er zijn allerlei manieren om geld te storten op je bingoaccount. Eén van die opties is Skrill. En dit wordt gezien als een zeer veilige manier van betalen, omdat je geen gegevens van jezelf bekend hoeft te maken.

Meld je nu aan bij:

Wat is Skrill?

Je kunt Skrill vergelijken met bijvoorbeeld PayPal. Het is een manier om geld over te maken middels je e-mailadres en het kan worden gezien als een vervanger voor bijvoorbeeld je creditcard. Je bankgegevens zijn alleen bekend bij Skrill en niet bij de website waar je geld naar overmaakt. Skrill is een Brits bedrijf, dat steeds vaker wordt geaccepteerd als betaalmanier. Je moet overigens wel altijd geld op je Skrill account storten, voordat je geld kunt betalen. Dit werkt dus net iets anders dan bij bijvoorbeeld PayPal. Er zijn ook mogelijkheden om een speciale Skrill creditcard aan te vragen. Wanneer je echter op bingo sites wilt betalen, dan is deze creditcard niet nodig en heb je voldoende aan een account met tegoed erop.

Hoe stort je geld op je bingo account?

Skrill kan worden gebruikt als betaalmethode bij websites als Bingocams, ShinyBingo en TrendieBingo. Je kunt in je account aangeven dat je geld wilt storten en je krijgt dan verschillende manier te zien waarop je geld kunt betalen. Behalve Skrill kun je doorgaans ook betalen met je creditcard. In dit geval kan Skrill een gemakkelijke manier. Bij het storten van het tegoed op de bingosite kies je dus voor Skrill en daarna krijg je precies te zien wat je moet doen. Je bepaalt zelf hoeveel geld je op je account stort. Bij de meeste genoemde bingosites kan dit al vanaf 10 euro.

Waarom geld storten op een bingosite?

Je kunt dus tegoed storten op je bingo account met Skrill, maar waarom zou je dit doen? Bij veel bingosites krijg je immers ook vaak aanbiedingen voor gratis speelgeld. Eén van de voornaamste redenen om zelf geld te storten is dat je vaak alleen kans kunt maken op de jackpot als je tenminste één keer in de afgelopen maanden geld op je account hebt gestort.