logo shinybingo

Bij ShinyBingo kun je bingo spelen op de computer. Dat is leuk én interessant, omdat je er flink wat geld kunt winnen. Dan moet je echter wel wat tegoed storten op je account.

Een veilige manier om dit te doen, is middels Skrill. Hoe werkt dit?

Wil jij ook bingo voor geld spelen? Meld je dan hier bij ShinyBingo aan!Artikel over ShinyBingo

Wat is ShinyBingo?

Bij ShinyBingo is het mogelijk om meerdere soorten bingo te spelen. Je kunt er kienen met 90 bingoballen, maar je kunt ook het bekende bingospel spelen met 75 bingoballen. De persoon die als eerste zijn kaart weet te vullen, kan winnen. Er zijn allerlei jackpots die te winnen zijn. Bijvoorbeeld de kamerjackpot en hoofdjackpot. Deze kunnen duizenden euro’s hoog zijn. Om een jackpot te kunnen winnen, moet je wel geld op je account storten. Dit kan met bijvoorbeeld Skrill. Dit is een zeer veilige manier om te betalen.

Wat is Skrill

Skrill kun je vergelijken met PayPal. Je kunt er dus geld mee sturen en ontvangen waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van je e-mailadres. Je hoeft dus geen bankgegevens te delen met de pagina waar je iets wilt kopen. Skrill heeft daarnaast ook nog een eigen creditcard, die je zou kunnen koppelen aan je account.

Skrill bingo bij ShinyBingo

Bij ShinyBingo heb je de mogelijkheid om te betalen met Skrill. Dit kan vanaf 10 euro. Het bedrag kun je zelf bepalen en de eerste keer dat je hier geld mee stort, ontvang je een bonus van 200 procent speelgeld. Hier kun je dus ook nog eens van profiteren. Om geld te kunnen storten op je account met Skrill, kun je de instructies volgen op het scherm. Als je dit eenmaal hebt gedaan, zal het geld direct op je account staan en kun je dus ook meteen beginnen met spelen bij ShinyBingo.

Bezoek de ShinyBingo website