kerstbingo reserveren

Wil jij altijd en overal een Bingospel spelen? Dan zit je niet te wachten op websites die niet geschikt zijn voor je mobiel. Gelukkig zijn er ook mogelijkheden om op je mobiel Bingo te spelen, bijvoorbeeld bij het populaire Bingospel ShinyBingo. Hoe werkt dit?

Speel ook mee bij ShinyBingo, meld je hier aan

Wat is ShinyBingo?

ShinyBingo is een populaire website waar je Bingo op kunt spelen. Behalve dat je dit op je computer kunt doen, is er ook een speciale mobiele mogelijkheid. Bij ShinyBingo kun je mooie geldprijzen winnen en een leuk spelletje Bingo spelen. Er zijn diverse kamers waar je terecht kunt voor een potje Bingo. Aanmelden is volledig gratis, je betaalt alleen geld wanneer je zelf bepaalt om geld te storten op je persoonlijke account en je zit dus helemaal nergens aan vast.

Mobiele mogelijkheden

Er zijn niet heel veel Bingospellen die je ook op je mobiel kunt spelen, maar bij ShinyBingo kan dit wel. De website is gewoon toegankelijk op je mobiel. Wanneer je naar de website gaat, word je namelijk doorverwezen naar de mobiele variant. En hier kun je eigenlijk gewoon alles doen, wat je op je computer ook kunt. Je kunt zelfs eventueel wisselen en de ene keer op je computer spelen en de andere keer op je mobiel. Je kunt daarnaast ook allerlei instellingen aanpassen, zodat je het spel kunt spelen op de manier die jij graag wilt. Liever geen geluid? Dan kun je dit via de opties op de website van ShinyBingo gemakkelijk uit zetten.

Voordelen mobiel Bingospelen

Er zijn heel veel momenten wanneer je ergens bent en even moet wachten. Misschien ben je veel onderweg met het openbaar vervoer, of misschien moet je een tijdje ergens in een wachtkamer spelen. Een gemakkelijke manier om de tijd te doden is door een spelletje te spelen. Bingo is doorgaans geen heel lang spel, maar wel heel leuk en de tijd vliegt voorbij. Dit kun je natuur het beste op je mobiel doen, want deze heb je tenminste altijd bij je. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leuk om Bingo op je mobiel te spelen.

Speel mobiel bingo, meld je hier aan

Hoe kun je met je mobiel tegoed storten?

Wil je op ShinyBingo tegoed storten zodat je ook echt voor geld kunt spelen, dan is dit ook gewoon mogelijk via je mobiel. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden. Denk hierbij aan de Paysafecard, een creditcard of Skrill.

Bonuscode voor mobiele gebruikers

Wanneer je geld stort op ShinyBingo via je mobiel, dan kan je gebruik maken van een speciale bonuscode. Deze code kun je verzilveren door de code te kopiĆ«ren en in het daarvoor bestemde vakje te zetten. Let wel op; Je kunt een bonuscode alleen gebruiken bij een storting van €10 of meer, tenzij er een ander stortingsminimum is vermeld.

Hoe speel je ShinyBingo op je mobiel?

Voor ShinyBingo op je mobiel heb je een smartphone nodig. Veel oudere telefoons zullen dus niet geschikt zijn hiervoor. ShinyBingo kun je het beste op je mobiel spelen wanneer je het scherm horizontaal houdt (dus in de breedte). Je kunt dan op optimale manier gebruik maken van het spel. Veel telefoons hebben de mogelijkheid om het scherm automatisch mee te laten draaien. Wanneer dat bij jouw telefoon niet het geval is, dan moet je deze functie eventjes aanzetten bij de opties van je apparaat. Waar deze opties zitten is per toestel verschillend, dus als je er niet uit komt, kun je het beste de handleiding even lezen.

Bezoek de mobiele website

om mobiel bingo te spelen moet je je mobiel roteren