kerstbingo reserveren

ShinyBingo is meer dan slechts een bingowebsite. Op deze website kun je namelijk online vrienden maken en elkaar uitdagen voor het spelen van een spelletje bingo. Het is dus niet alleen een website om grote prijzen mee te winnen, het is ook een gezellige community van gelijkgestemde zielen waar altijd een goede sfeer hangt.

Bonussen en promotie

Hier gaat het om het belonen van echte spelers. De website maakt gebruik van een uniek loyaliteitsprogramma, waarbij je als speler beloond wordt wanneer je doorspeelt. Gebruikers kunnen op deze website goed in de prijzen vallen aangezien ShinyBingo veel bonussen en promoties geeft. Bovendien kunnen spelers geregeld grote jackpots winnen, waardoor de kans wordt vergroot dat je als speler geld wint.

Spelen voor de hoofdprijzen van ShinyBingo

BingositeJackpotIn het spelType Jackpot

Money Mountain Jackpot

De Money Mountain Jackpot is de hoofdjackpot van ShinyBingo. Dit is een progressieve jackpot. Dit betekent dat er van elke verkochte bingokaart een zeer klein gedeelte naar deze jackpot gaat. Zodoende groeit deze jackpot steeds groter en groter en daarom staat deze jackpot momenteel op [pjShinyBingo].

Hoe kan je deze jackpot winnen?

Om een progressieve jackpot bij ShinyBingo te kunnen winnen dan moet je in de afgelopen 3 maanden minimaal één storting gedaan hebben. Deze regel geldt dus voor zowel de Money Mountain Jackpot als de Kamerjackpots.

75 ballen bingo
Wanneer je in een reguliere 75 ballen bingokamer speelt dan kan je de Money Mountain Jackpot winnen wanneer je met 42 ballen of minder een volle kaart weet te krijgen.

90 ballen bingo
Bij de reguliere 90 ballen bingokamers kan je ook spelen voor de Money Mountain Jackpot. Om deze te winnen moet je in deze kamers met 32 ballen of minder een volle kaart weten te krijgen.

Kamerjackpots bij ShinyBingo

Bij de normale bingokamers van ShinyBingo is er een Kamerjackpot actief. Dit betreft een progressieve jackpot, welke dus tot een steeds grotere hoogte groeit.

Een Kamerjackpot is aan de kamer gebonden, dit betekent dat de bingo jackpots in de kamers waarbij voor het meeste geld aan bingokaarten worden gekocht het snelst zullen groeien.

Hoe kan je een kamerjackpot winnen?

Wanneer je een kamerjackpot wilt winnen dan moet je net als bij de Money Mountain Jackpot in de afgelopen 3 maanden een storting hebben verricht. Anders kom je niet in aanmerking voor deze jackpot.

75 ballen bingo
Speel je in een 75 ballen bingokamer mee waar een kamerjackpot actief is dan moet je met 48 of minder ballen een volle kaart weten te krijgen.

90 ballen bingo
Wanneer je in een 90 ballen bingokamer meespeelt waar een kamerjackpot actief is dan moet je een volle kaart krijgen wanneer er 40 ballen of minder zijn gespeeld.

Hoe werkt een Progressieve Jackpot

Een Progressieve Jackpot is een jackpot welke gedurende het spelen zal toenemen. Deze jackpot wordt namelijk opgebouwd door elke ronde een klein bedrag van de inzet in deze jackpot te stoppen.

Opbouw van de Money Mountain Jackpot
De Money Mountain Jackpot is een jackpot welke aan meerdere bingokamers is verbonden. Deze jackpot zal ten opzichte van een Kamerjackpot dan ook sneller groeien. Van elke verkochte bingokaart wordt een klein percentage voor deze jackpot gereserveerd.

Opbouw van een Kamerjackpot
Een kamerjackpot is gebonden aan een specifieke bingokamer. Deze wordt opgebouwd door een klein percentage van elke in de desbetreffende bingokamer verkochte bingokaart te reserveren voor de Kamerjackpot. Zo ontstaat er op langere termijn een steeds grotere jackpot. Wanneer deze gewonnen wordt dan wordt de stand van de bingojackpot teruggezet op het oorspronkelijke bedrag. Dit bedrag kan per bingokamer verschillend zijn.

ShinyBingo steeds populairder

ShinyBingo wordt een steeds populairdere bingosite. Deze groei zette zich halverwege 2014 al in. In het begin van 2015 kende de website een nog sterkere groei.

Hierdoor wordt niet alleen de bingosite populairder, maar ook wordt het spelen een stuk gezelliger omdat er meer bingospelers aanwezig zijn. Wanneer je dus gezellig bingo wilt spelen dan is ShinyBingo een serieuze optie waar je het online bingo spelen voor jou zou kunnen beginnen!

Populairiteit van ShinyBingo

2013
2014
2015

Gegevens welke voor bovenstaande simulatie gebruikt zijn gebaseerd op data van Google Trends. Voor de visualisatie van 2015 is de data van de periode tot en met Augustus 2015 gebruikt.

Punten verzamelen

Op deze website verzamel je zogenaamde collect experience points (XP) bij al het geld dat je uitgeeft aan bingospellen. De regel is dat je per euro een experience point krijgt. Met meer XP-punten je verzamelt, des te hoger is de uiteindelijke beloning. Als je een level uitgespeeld hebt, krijg je een zogenaamde Gold Point. Hiermee kun je vervolgens in de shop van ShinyBingo een bonus krijgen voor het spelen van Bingo.

Nieuwe versies van spellen

Bij een website voor bingospellen is het belangrijk dat de meest nieuwe versies van de spellen geïmplementeerd zijn. ShinyBingo heeft te allen tijde de nieuwste versies van bingospellen in het systeem zitten en is er altijd mee bezig extra spellen toe te kunnen voegen. Dit betekent voor spelers dat ze hier niet hoeven te wachten op nieuwe spellen, want ShinyBingo voorziet in snelle updates.

Hoofdspellen

Er zijn twee grote, gevarieerde bingospellen op de website die je spelen kunt. Om te beginnen met het bekende spel 90 Ball Bingo. Hier kun je drie standaardprijzen winnen: 1 line, 2 line en Full House. In de speciale chatgames van 90 Ball kun je hier nog extra prijzen winnen. Daarnaast is er 75 Ball Bingo, een variatie op het standaardspel. Onder spelers is hier de 5 Line Bingo erg populair.

Bingokaarten kopen

Je komt bij een spel telkens een nieuwe bingokamer binnen, waar het mogelijk is om kaarten te kopen voor een nieuw ronde. Dit doe je gemakkelijk en snel door te klikken op “Buy Forward” in het midden van het scherm. Wanneer er afgeteld is naar nul begint vervolgens een nieuw spel. Alle ballen zie je aan de rechterkant van je scherm en de cijfers op je kaart die matchen, worden automatisch afgestreept.

Gratis account!

Handig voor bingospelers is ongetwijfeld dat het aanmaken van een account op deze website volledig gratis is. Sterker nog: gebruikers die een account aanmaken, krijgen een bonus van 5 euro op te beginnen met spelen. Bij de eerste uitgave op deze website krijgen spelers een extra bonus van 300 procent. Dit kun je als nieuwkomer zien als een mooi opstapje naar het winnen van écht grote prijzen.

Gratis spellen

Ook kun je gratis spellen spelen via deze website. Fantasy Freebie zorgt ervoor dat je iedere dag voor 2 uur gratis kunt spelen. Per dag wordt deze online kamer 4 keer geopend met een totale duur van 2 uur. Hier kun je 1 tot 2 euro per spel mee winnen. Met het gratis spel Magic Money zijn de prijzen daarnaast nog veel groter. Met een gratis deelname kun je hier al snel 75 euro winnen.

speel gratis mee in de fantasy freebie die elke dag drie maal wordt gehouden

Stortingsmogelijkheden

Opwaarderen met Paysafecard

Paysafecard is een prepaid tegoed kaart welke je kan verkrijgen in diverse winkels zoals tabakszaken, supermarkten en tankstations. Paysafecard is in het jaar 2000 begonnen en was toen een van de eerste online betalingsmiddelen in Europa. Maar door de ontwikkelingen van het internet en de mogelijkheden tot bankieren is deze betalingsoptie nooit echt populair geworden.

opwaarderen met paysafecard

Opwaarderen met Creditcard

Je kunt ook je creditcard gebruiken om speeltegoed te storten bij ShinyBingo. Om misbruik te voorkomen kan je alleen een creditcard gebruiken die dezelfde tenaamstelling als je bingoaccount heeft. Je kunt met je creditcard opwaarderen vanaf €10,00 en je kunt tevens gebruik maken van stortingsbonussen welke je met regelmaat door ShinyBingo aangeboden zullen worden.

opwaarderen met creditcard

Opwaarderen met Skrill

Skrill is van oorsprang een Britse internetdienst om online geld uit te kunnen geven. Je maakt hiermee gebruik van je e-mailadres. Dit bedrijf heette voorheen Moneybookers. Je kan je account van Skrill opladen d.m.v. een kredietkaart of een overschrijving via de bank. Deze optie kent een stortingsminimum van €10,00 en je kunt hiermee ook gebruik maken van stortingsbonussen.

opwaarderen met skrill

Opwaarderen met Neteller

Neteller is een bedrijf wat in 1999 gelanceerd werd en uit is gegroeid naar een groot bedrijf waarmee je met name online geld kan betalen. Je kunt tevens een betaalkaart aanvragen voor je rekening waarmee je niet alleen geld op je Neteller rekening kan storten, maar je kan dan ook geld van je rekening pinnen. Met Neteller kan je ook bij ShinyBingo een storting doen. Overigens kan je alleen uitbetalen naar je bankrekening en niet naar je account bij Neteller. Via deze opwaardeeroptie kan je vanaf €10,00 opwaarderen en is het mogelijk om een stortingsbonus te benutten tijdens je storting.

opwaarderen met neteller

Opwaarderen met Bonus

Je krijgt bij ShinyBingo elke week een gratis bingo bonus. Met deze bingo bonus kan je gratis speeltegoed ontvangen, waarvoor je dus geen storting hoeft te verrichten. Normaliter betreft dit een bingo bonus van €2,00. Maar tijdens evenementen krijg je soms grotere bonussen. Daarnaast ontvang je ook met je verjaardag een gratis bonus.

opwaarderen met een bonus