kerstbingo reserveren

Online Bingo Deal Forum Bingo sites Intro over Bingocams

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profielfoto van BingoDeal BingoDeal 7 jaren, 10 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #323
  Profielfoto van BingoDeal
  BingoDeal
  Sleutelbeheerder
  logo bingocams

  Bingocams is in een aantal jaren tijd uitgegroeid tot de meest populaire bingosite. Je kunt hier gezellig bingo spelen, dit kan zowel gratis als voor geld. De reden waarom Bingocams zo populair is geworden is omdat het er altijd erg gezellig is én worden grote toernooien georganiseerd met hoofdprijzen tot en met €30.000!

  Aanmelden bij Bingocams

  welkomstbonus van bingocams

  Wanneer je nieuw bent bij Bingocams dan word je in de watten gelegd. Je krijgt namelijk, gelijk nadat je een account hebt aangemaakt, €5 bonustegoed op je account gezet. Zo kan je direct het bingospel van Bingocams uitproberen.

  stortingsbonus voor je eerste storting bij bingocams

  Naast de gratis bonus die je krijgt ligt er ook nog een stortingsbonus op je te wachten. Deze stortingsbonus kent een grootte van 200% en is alleen geldig op je eerste storting. Om deze stortingsbonus te activeren moet je een bedrag storten van ten minste 10 euro. Dit betekent dat je bij het telefonisch opwaarderen geen gebruik maakt van de ‘eerste stortingsbonus’

  Klik hier voor €5 gratis speeltegoed!

  Wekelijkse nieuwe bonuscodes

  bij bingocams krijg je wekelijks een gratis bonuscode voor gratis speeltegoed

  Iedereen verdient een kans! Daarom ontvangt iedereen die zich bij Bingocams heeft aangemeld wekelijks een gratis bonuscode. Deze bonuscode maakt het mogelijk om zonder te storten bonustegoed te ontvangen. Deze krijg je 1 keer per week via een nieuwsbrief toegestuurd.

  Meld nú je aan voor elke week gratis bingotegoeden!

  Wat vindt jij van Bingocams?

  We blijven graag altijd op de hoogte van jouw ervaringen van Bingocams. Daarom nodigen we je ook uit om gezellig mee te kletsen op BingoDeal. Je kunt je hier registreren bij BingoDeal. Daarna kan ook jij gezellig meedoen op ons forum. Laat jij ook je Bingocams ervaring achter?

  Overige informatie over Bingocams

  Naast de ervaringen die je op ons forum kunt vinden is er ook een uitgebreid artikel geschreven over Bingocams. Hier staan verdiepende onderwerpen en gedetailleerde informatie in, om jou op weg te helpen! Via de volgende link kan je het Artikel over Bingocams lezen.

  #507
  Profielfoto van BingoDeal
  BingoDeal
  Sleutelbeheerder

  Bingocams contact

  helpdesk bingocams

  Van een bezoeker op de website kregen wij een vraag, die eigenlijk meer iets was voor de helpdesk van Bingocams. Alleen is het een beetje onduidelijk hoe je met Bingocams in contact kan komen. Daarom dat wij dit voor jullie hebben nagegaan, zodat jullie de helpdesk van Bingocams kunnen bereiken wanneer je met een vraag zit of tegen problemen aanloopt.

  Hoe benader je de helpdesk van Bingocams?

  1. Log in bij Bingocams en klik op Help (bovenmenu).
  2. Klik op het laatste item van de helpdesk ‘Other Topics’ => ‘I have a different question’.
  3. Hier kan je een bericht (mag gewoon in het Nederlands) naar de helpdesk van Bingocams sturen.

  Wanneer je dus met vragen zit dan kan je op deze wijze de helpdesk bereiken van Bingocams.

  Klik hier om naar Bingocams te gaan

  Ps. Speel jij al bij Bingocams? Dan zouden wij het heel erg fijn vinden als je de ervaringen die jij met Bingocams hebt met ons deelt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.