kerstbingo reserveren

Wanneer je op een bingosite geld wilt storten op je account, dan wil je dit natuurlijk wel veilig doen. Een goede manier om te betalen is middels Neteller. Dit is vergelijkbaar met Paypal. Het is een veilige manier van betalen en je hoeft tevens geen bankgegevens bekend te maken. Hoe werkt dit en bij welke bingosites kun je er gebruik van maken?

Online bingo

Steeds vaker hoor je van mensen dat ze online bingo spelen. Het is ontzettend leuk om te doen en het is dan ook niet gek dat het steeds populairder wordt. Bij online bingo speel je op een website waar je een account hebt aangemaakt bingo. Dit doe je niet tegen een computer, maar tegen andere echte spelers. Met deze spelers kun je in een grote chatbox gezellig kletsen en je ervaringen delen. Hierdoor is het een interactief gebeuren. En als jij de eerste bent met een volle kaart (of een lijn of patroon), dan win je een geldbedrag. Het is zelfs mogelijk om een jackpot van duizenden euro’s te winnen. Er zijn meerdere bingosites. Bijvoorbeeld:

Aanmelden op deze sites is altijd gratis, maar het is wel mogelijk om geld te storten op je account. Dit moet je doen om ook mee te kunnen spelen. Je moet immers wel je bingokaarten kopen. Daarnaast kun je doorgaans alleen een jackpot winnen wanneer je geld hebt gestort. Doe je dit niet en speel je alleen gratis bingo, dan krijg je dus ook geen jackpot van duizenden euro’s. Dit kan op allerlei manieren. Ook Neteller is voor de bingo websites die we noemden een betaalmogelijkheid. Mensen die hier graag mee willen betalen, kunnen dit dus gewoon. Zonder enige risico!

Meld je nu aan bij:

Wat is Neteller?

Neteller is lang niet bij iedereen bekend, maar het is wel een zeer goede manier van betalen. Je kunt Neteller zien als een manier om geld over te maken. Het is vergelijkbaar met PayPal. Neteller is een Brits bedrijf en wordt steeds vaker toegepast. Wanneer je betalingen via Neteller doet, krijgt Neteller wel je bankgegevens te zien, maar niet de website waar je het aan betaalt. Het is wel nodig om een tegoed te storten op Neteller. Dit kun je doen met bijvoorbeeld met een creditcard. Het is waarschijnlijk goed om te weten dat er ook een speciale creditcard van Neteller bestaat. Een groot voordeel is dat dit een zeer veilige manier van betalen is, juist omdat je niets van jezelf bekend hoeft te maken.

Hoe stort je geld?

Wil jij geld storten op een bingosite zoals ShinyBingo, TrendieBingo of Bingocams? Dan kun je dit doen via je account. Log eerst in en dan zie je doorgaans vrij snel al hoe je geld kunt storten. Meestal geldt er een minimumbedrag van 10 euro, maar verder kun je zelf bepalen hoeveel je precies stort. Bij het storten van tegoed op jouw bingoaccount, krijg je verschillende opties te zien hoe je het geld kunt betalen. Je kiest dan voor de optie Neteller en vervolgens zie je precies wat je moet doen.

Bonus voor de eerste keer storten

Bij sommige bingowebsites kun je een bonus ontvangen voor je eerste storting. Bij Bingocams, ShinyBingo en TrendieBingo ontvang je 200 procent bonus. Stort je 15 euro op je account? Dan kun je nog eens 30 euro aan speeltegoed verwachten. Bij Jogobingo en Bingolot ontvang je geen bonus en kan je niet met Neteller geld storten, maar zijn er wel mogelijkheden om gratis bingo te spelen. Dit kun je iedere dag doen in één van de gratis speelkamers. Let wel op dat er niet altijd ruimte is hier. In deze speelkamers kan daadwerkelijk geld worden gewonnen.