logo shinybingo

Bij ShinyBingo kun je op verschillende manieren geld storten op je account. Een van de mogelijkheden is via Neteller.

Hoe werkt dit en waar moet je op letten?

Wil jij ook bingo voor geld spelen? Meld je dan hier bij ShinyBingo aan!Artikel over ShinyBingo

Informatie over ShinyBingo

Hou jij van bingo? Dan kun je maar beter een account aanmaken bij ShinyBingo. Dit levert je veel mogelijkheden op om bingo te spelen. Zo zijn er altijd meerdere bingokamers geopend en kun je 75 ballen bingo spelen of 90 ballen bingo. Ook zijn er bijna dagelijks wel evenementen waar je kunt aanmelden en waar extra prijzen te winnen zijn. Iedere kamer heeft een chatbox, en dat maakt het extra leuk. Maar wat het helemaal geweldig maakt, is alle geldprijzen die je kunt winnen bij ShinyBingo.

Geld storten op je account

Je moet beginnen met het storten van geld op je account. Dit kan al vanaf een heel laag bedrag en er zijn meerdere manieren om geld te storten. Het storten van geld is niet verplicht, je kunt ook spelen met speelgeld, maar alelen als je een storting van tenminste 10 euro doet, kun je kans maken op de jackpots. Er zijn meerdere manieren om geld te storten bij ShinyBingo. Bijvoorbeeld met Neteller.

Neteller bingo bij ShinyBingo

Neteller biedt een goede manier om geld te storten. Het is vergelijkbaar met Paypal en je hebt dus een soort online portemonnee die je kunt gebruiken. Hierdoor blijven je bankgegevens veilig en ben je beter beschermd tegen online dieven. Het is heel gemakkelijk om geld te storten met Neteller bij ShinyBingo. Dit doe je door de instructies op het scherm te volgen. Het tegoed staat vervolgens direct op ShinyBingo en je kunt dan dus ook meteen betaald bingo spelen en hopen dat je de torenhoge jackpot wint.

Bezoek de ShinyBingo website