logo bingocams

Speel bingo bij Bingocams met een storting via Neteller. Waarom? Nou, omdat het een zeer betrouwbare en veilige manier van online betalen is.

Hoe werkt dit precies en waarom zou je dit doen?


Wil jij ook bingo voor geld spelen? Meld je dan hier bij Bingocams aan!Artikel over Bingocams

Wat is Bingocams nou eigenlijk?

Bingocams is meer dan gewoon een bingosite. Je kunt er namelijk bingo spelen terwijl je webcam aan staat. Dit kan je ook nog eens extra geld opleveren. Met jouw live winmoment kun je namelijk meer geld winnen. Ook zijn er allerlei jackpots te winnen en heeft Bingocams regelmatig evenementen. Speel jij graag bingo? Dan zit je bij Bingocams dus zeker goed. Je kunt er een account aanmaken en als je wilt ook geld storten.

Waarom geld storten?

Geld storten is niet verplicht, en er zijn ook manieren om met speelgeld te spelen, maar toch heeft het voordelen om wel wat geld aan je account toe te voegen. Wil jij bijvoorbeeld kans maken op een van de hoge jackpots? Dat kan alleen door een storting te doen van 10 euro. Dit hoeft echter maar één keer in de drie maanden en daarna kun je gewoon met gratis speelgeld spelen. Het storten van geld kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met een creditcard, paysafecard of via Neteller.

Neteller bingo bij Bingocams

Neteller is een online portemonnee en deze kan worden gebruikt voor betalingen op websites, zoals Bingocams. Hierdoor hoef je je bankgegevens niet bekend te maken op websites. Wil je met Neteller betalen bij Bingocams? Dan doe je dit bij de optie om geld te storten en kies je voor Neteller, daarna volg je de instructies op je scherm. Je geld staat dan meteen al op je account en je hoeft dus niet te wachten om het te gebruiken voor je volgende bingospel.

Bezoek de Bingocams website