kerstbingo reserveren

Dat je online bingo kunt spelen is voor veel mensen niet onbekend. Is het echter ook mogelijk om op je mobiel online bingo te spelen? En hoe werkt dit dan precies?

Online bingo

Online bingo is een geweldige manier om een leuk spel te spelen waar ook nog eens de mogelijkheid is dat je er geld mee wint. Je kunt namelijk geld winnen wanneer je als eerste een lijn, patroon of volle kaart kunt afstrepen. Ook is er altijd een jackpot te winnen die uit duizenden euro’s kan bestaan. Tijdens het spelletje kun je vaak ook meepraten in een chatbox. Er zijn meerdere websites waar je bingo kunt spelen, maar is het ook mogelijk om mobiel bingo te spelen? Zo ja, hoe werkt dat dan?

Mobiel bingo spelen

Het is natuurlijk ontzettend handig als je mobiel bingo kunt spelen. Je kunt je mobiel immers altijd overal mee naartoe nemen. Wanneer je in de trein zit of ergens moet wachten, kun je tussendoor gemakkelijk een potje bingo spelen. Ook kan het allemaal wat onpraktisch zijn wanneer je je hele computer moet opstarten voor een enkel potje bingo. Mobiel bingo spelen kan bij verschillende Bingowebsites. Namelijk:

BingoCams

bingocams logo

Maria Bingo

maria bingo logo

ShinyBingo

beterbingo

TrendieBingo

trendiebingo logo

Let wel op: om op deze sites mee te kunnen spelen heb je een smartphone nodig.

Hoe kun je mobiel bingo spelen bij ShinyBingo, Bingocams en TrendieBingo?
De websites ShinyBingo, Bingocams en TrendieBingo zijn alle drie gemakkelijk te bereiken op je mobiele telefoon. Je hebt hier geen app voor nodig, maar je kunt gewoonweg de website bezoeken. Als je een account hebt, log je in en daarna zal alles automatisch beschikbaar zijn voor je mobiel. Je moet je mobiel overdwars houden en dan zal het spel gemakkelijk gespeeld worden.

Hoe kun je mobiel bingo spelen bij Maria Bingo?

Bij Maria Bingo is het eveneens mogelijk om online bingo te spelen. Je hoeft hier geen app voor te downloaden, maar je kunt de website openen in je browser. Wanneer je een internetverbinding hebt, kun je overal Maria Bingo spelen. Houd je mobiel overdwars, zodat je het spel kunt spelen. De website zal automatisch worden geoptimaliseerd voor het gebruik met de mobiele telefoon.

Mobiel bingo spelen met Unibet Bingo

Unibet Bingo heeft in tegenstelling tot de andere genoemde websites, wel een app die je moet downloaden. Deze app kun je gratis downloaden en daarna kun je inloggen met je account. Behalve bingo, kun je hier ook gokken op sportuitslagen. Leuk als je eens tussendoor wat anders wilt doen dan bingo spelen.

Kun je geld winnen?

Wanneer je op je computer online bingo speelt, dan kun je daar altijd geld mee winnen. Is dit ook zo wanneer je het spel speelt via je mobiel? Zeker! Bij alle genoemde sites, ShinyBingo, BingoCams, Maria Bingo en Unibet Bingo kun je geld winnen met het spelen. Let wel op dat je bij sommige sites alleen de jackpot kunt winnen wanneer je in de afgelopen drie maanden een storting hebt gedaan. Dit moet je dus wel even in de gaten houden. Een storting van een paar euro kan hier al voldoende voor zijn.

Geld mobiel storten

Het storten van geld is ook mogelijk wanneer je met je mobiel speelt. De bingosites hebben namelijk verschillende betaalopties. Zo kun je dus ook wanneer je onderweg bent blijven spelen op je favoriete bingosite.