kerstbingo reserveren

Maria bingo is een onderdeel van Unibet. Mariabingo specificeert zich eigenlijk meer voor de vrouwen. Veel chatrooms, je kunt er zelfs een eigen profiel op nahouden, kortom deze website is vrouw vriendelijk gemaakt. Bij deze aanbieder spelen op 1 dag duizenden spelers, die allemaal het bingo spelletje leuk vinden om te spelen. Wil je dus ook gezellig het kienen online beginnen en met andere vrouwen chatten die dit ook leuk vinden dan ben je hier dus zeker op de juiste plek!

maria bingo logo

Welkomstbonus

Bij deze aanbieder wacht een leuke bonus op je. Door middel van een storting van 25 euro krijg je een bonus. Je moet wel eerst deze 25 euro ingezet hebben. Wanneer die het geval is krijg je automatisch van Maria bingo een bonus van 200% met een maximum van 50 euro. Wanneer je dus lekker aan het spelen bent speel je beetje voor beetje dit bedrag vrij. Mocht je pech hebben en win je telkens net niet de bingo dan is dat geen probleem, want nadat je 25 euro ingezet hebt (dit door middel van het kopen van bingo kaarten) krijg je dus 50 euro bonus! Een geluk bij een ongeluk, maar we hopen natuurlijk ook dat je leuke prijzen kan winnen bij deze enorm gezellige aanbieder!

welkomstbonus van maria bingo

Spellen

Je hebt bij deze aanbieder keuze uit 3 verschillende bingo varianten. Allereerst heb je de meest gezellige en gewilde spellen van het online kienen welke uitgevoerd zijn in de 75 bal en 90 bal varianten. Daarnaast kan je in de spellen collectie van Maria bingo ook nog het spel Keno vinden. Dit is een snelle vorm van online bingo waarbij je zelf de nummers uitkiest. Je zit dus niet vast aan de kaart die je gekocht hebt, maar je kunt zelf je eigen geluksnummers selecteren. Elke ronde in dit spel gaat veel vlugger voorbij als in het bingospel van Maria bingo. Maar je mist dan wel de gezelligheid van de andere spelers, want alleen in het kienspel zit een chatfunctie verwerkt. Wil je dus gezellig met andere spelers kunnen chatten tijdens het spelen dan moet je zeker de bingo kamers bij deze aanbieder induiken!

bingo spelen bij maria bingo

Storten en uitbetalen

Geld storten bij Maria bingo gaat simpel en snel. Je kunt natuurlijk met je creditcard, Neteller of moneybooker geld op je account laten zetten. Uitbetalen gaat net zo snel. Je gewonnen prijs kun je laten uitbetalen op het banknummer wat je hebt opgegeven, en de volgende dag staat dit al op je rekening.

Helpdesk bij Maria Bingo

Heb je eventueel vragen of een probleem, kun je 24 uur per dag contact opnemen met de helpdesk van Maria Bingo. De ervaren helpdeskmedewerkers helpen je met al je vragen over je storting, uitbetaling, account of de spelregels. Alle helpdeskmedewerkers staan altijd voor je paraat, en kun je bereiken via de mail, telefonisch, fax of gewoon te bellen. Mocht je dus problemen hebben dan staat er altijd wel iemand voor je klaar.

Vandaag de dag is echter wel de gehele website in het Engels. Dit betekent ook dat het help(FAQ)onderdeel van de website in het Engels is geschreven.

Wanneer je bovenin de website op Help klikt dan kan je op ‘Live Support’ klikken (zie de afbeelding rechts van de tekst)

helpdesk bij maria bingo