Selecteer de gewenste kleur voor de kienkaart


kerstbingo reserveren
                 
                 
                 

Gemaakt op Bingodeal.net

                 
                 
                 

Gemaakt op Bingodeal.net

                 
                 
                 

Gemaakt op Bingodeal.net

                 
                 
                 

Gemaakt op Bingodeal.net


Bingokaarten printen? Dat kan op www.Bingodeal.net!


Kienen, is dat hetzelfde als bingo? Ja en nee is daarop het antwoord. Dit heeft te maken dat kienen kan worden gezien als een bingovariant, men spreekt bijvoorbeeld van 90 ballen bingo. Wanneer er echter over kienen wordt gesproken dan betekent dit dat het spel wordt gespeeld met 90 ballen. In geval van bingo is dit normaliter 75 ballen.

Prijzen met het kienspel
Wanneer je gaat kienen dan kan je minder prijzen winnen dan tijdens de bingo. Dit heeft te maken met de opzet van de kienkaart. Je hebt namelijk 3 winlijnen en met de bingo heb je in totaal 5 bingoprijzen per speelronde.

 • Eén winlijn
 • Twee winlijnen
 • Volle bingokaart
kienkaarten van bingokoning

Een kienkaart heeft in totaal 27 vakken. Deze zijn niet allemaal gevuld, per rij worden er namelijk, willekeurig, 4 vakken open gelaten. Wat betekent dat je voor een volle kienkaart 15 getallen moet hebben weggekruist.

Kienkaarten

Op een kienkaart komen de cijfers 1-90 terug. Dit wordt gedaan door de kaart te vullen waarbij per kolom een cijfer uit een cijferreeks wordt gekozen. Dit gebeurt op een willekeurige wijze. Na het vullen van de kienkaarten worden er willekeurig 4 cellen geleegd, hierdoor ontstaat het eindproduct welke je bij ons gratis kunt uitprinten!

Cijfers per kolom

 1. 1-9
 2. 10-19
 3. 20-29
 4. 30-39
 5. 40-49
 6. 50-59
 7. 60-69
 8. 70-79
 9. 80-90
opzet van een kienkaart

Om de kienkaarten juist af te drukken moet je een aantal printerinstellingen goed hebben ingesteld. Wij hebben het werk al voor je gedaan, maar zelf moet je dus ook een aantal dingen controleren. Wanneer je de onderstaande lijst goed hebt staan dan worden de kienkaarten afgedrukt zoals je deze boven deze tekst ziet staan.

 • Achtergrondkleuren: Om ervoor te zorgen dat je de kienkaarten juist afdrukt in de kleur welke jij geselecteerd hebt dan moet je de achtergrondkleuren afdrukken.
 • Kleur of zwart-wit: Wil je een gekleurde kienkaart afdrukken dan moet je niet vergeten om de functie ‘kleur’ te activeren. Doe je dit niet dan wordt, afhankelijk van je printerinstellingen, de afdruk mogelijk in zwart-wit of grijstinten uitgevoerd.
 • Papierformaat en afdrukstand: Wij hebben in principe het werk al voor je gedaan, want wij zorgen ervoor dat de kienkaarten netjes op een A4 kan worden geprint. Alleen controleer voor de zekerheid nog even het volgende: normaliter staan je afdrukinstellingen al goed, maar controleer voor de zekerheid of het formaat A4 is geselecteerd en de afdrukstand op staand staat.