kerstbingo reserveren

Jogobingo is je partner wat betreft bingo spellen. Ontmoet je vrienden in de diverse bingo kamers en speel met maar liefst 10 bingokaarten tegelijk. Allemaal mogelijk, dankzij de service van dit gerenommeerde bedrijf.

Nú Jogobingo spelen

jogobingo logo

Waarom online bingo spelen

Dit spel is leuk. Er zijn meerdere spelers bij betrokken. Vroeger moest je wachten tot er een bingo avond werd georganiseerd. Nu is dat niet meer nodig? Nee, want jij krijgt de kans om online dit spel te spelen op JogoBingo.com! Dit bedrijf geeft je graag de kans om naar hartenlust bingo te spelen, samen met je vrienden. Niets is leuker dan online te spelen. Daar zal je snel achter komen. Je moet jezelf niet meer verplaatsen, maar je kunt vanuit je luie zetel bingo spelen… zoveel je maar wil! Er is werkelijk geen limiet aan verbonden, wat het een zeer uitnodigend spel maakt.

Waarom Jogobingo

Jogobingo geeft je de kans om je favoriete bingo spel te spelen, terwijl je met je vrienden chat. Kies je chatroom en speel lekker samen! De uitbetalingsmogelijkheden van dit bedrijf zijn interessant. Zo kan je al uitbetalen vanaf €50.00. En dat is snel verdiend, mits je een beetje bingo kunt spelen. Bovendien heb je het geld al binnen 3 dagen op je rekening! Gemakkelijk, toch?

Schrijf je snel in op de Jogobingo nieuwsbrief. Zo wordt jij met regelmaat op de hoogte gehouden van bingo promoties en andere nieuwtjes, waarmee jij je voordeel kunt doen! Er is werkelijk geen snellere en gemakkelijke manier voorhanden.

Het leuke aan Jogobingo is bovendien dat je er niet enkel terecht kunt om bingo te spelen. Dit bedrijf biedt ook diverse andere spellen aan. Denk daarbij aan Roulette of Blackjack. Ook als je graag fruitautomaten of slots speelt, kan je er terecht. Niets is gemakkelijker dan een partner die je de kans geeft om zowel bingo als andere kansspelen te spelen. Waar wacht je nog op? Jogobingo wil jou graag verwelkomen!

Speel nu gratis mee bij Jogobingo

Refer-a-friend bonus

Jogobingo beloont je graag op diverse manieren. Zo verdien je niet enkel geld door er online bingo te spelen. Als jij je vrienden uitnodigt om hetzelfde te doen, wordt jij beloond! Het refer-a-friend programma is duidelijk en doeltreffend. Je vindt vast en zeker enkele vrienden bereid om, samen met jou, dit spel te spelen? Voordeel voor jou is dat je hierdoor gratis bingo tegoed bekomt. Dat betekent dat je winstkansen gevoelig zullen stijgen. Je hebt meer kans om de bingo jackpot binnen te halen en over te gaan tot een uitbetaling. En dat is mooi meegenomen, niet?

Gratis online bingo spelen

Als je eerst en vooral graag gratis jogobingo speelt via, voordat je overgaat tot een spel voor echt geld, is dat mogelijk. Door gratis bingo te spelen, krijgen ook minder ervaren spelers de kans om ervaring op te doen. Maar natuurlijk zijn de gratis bingokamers ten alle tijde voor alle spelers toegankelijk. Zo kan je ook op een later moment altijd terugkomen om gratis mee te spelen voor de kleine geldprijzen welke je in deze bingokamers kunt winnen.

Als jij eenmaal klaar bent om voor echt geld te spelen, klik je in het Cashiermenu van Jogobingo op ‘Play for real’. Vervolgens kan je overgaan tot een storting en kan je pas echt beginnen spelen!

gratis bingo spelen bij jogo bingo

Voor echt geld online bingo spelen via Jogobingo

Het is een stuk uitdagender om voor echt geld online bingo via Jogobingo te spelen. Dat spreekt voor zich. Je maakt namelijk kans op jackpotten om van achterover te vallen. Speel je gratis, is dit niet het geval. Je plaatst geen inzetten, maar je kunt ook geen geld innen. En dat is ontzettend jammer, want in feite kan iedereen geld winnen door bingo te spelen. Schaf je jezelf enkele bingokaarten aan, is de kans groot dat jij uiteindelijk met de winst gaat lopen. Want hoe meer bingokaarten je koopt, hoe groter je winstkansen zijn. Wacht daarom niet langer en ga nu over tot een storting. Jogobingo wenst je veel succes!

Telefonische storting bij JogoBingo

Zeker wanneer je net begint met online bingo voor geld spelen dan is het erg handig dat je niet gelijk hoge bedragen hoeft te storten. Een telefonische storting is dan een perfecte mogelijkheid om te benutten. Hiermee kan je per gesprek of per (halve) minuut je speeltegoed bij JogoBingo opwaarderen.
Kenmerken van deze stortingsoptie

  • Storting vanaf:
    • Per gesprek: €1,40
    • Per minuut: €0,80
  • Er zijn i.c.m. telefonisch opwaarderen geen bonusmogelijkheden.
jogo bingo met telefoon spelen
jogo bingo voor geld spelen

Heb je nog vragen

Heb je nog vragen, kan je in elk geval contact opnemen met het bedrijf zelf (via het volgende e-mailadres: support@simbat.com). Maar eerst raden we je aan om de pagina ‘F.A.Q.’ te bezoeken, te vinden op de website onderaan. Daar wordt het antwoord op de meest gestelde vragen duidelijk uitgeschreven.

Jogobingo verwelkomt jou graag als nieuwe bingo speler. Registreer je en ervaar plezier en sensatie als nooit tevoren!

Bezoek het bingospel van Jogobingo

softwareleverancier simbat van het bingospel jogo bingo
Hulp in het bingospel

Wanneer je nog in kan loggen dan kan je via het bingospel contact zoeken met JogoBingo en hoef je het bovenstaande e-mailadres niet te gebruiken. Hiervoor moet je, nadat je bent ingelogd op de knop “Info” klikken, deze vind je aan het de linkerzijde van de onderbalk.

Vervolgens zie je een informatievenster in het spel verschijnen. Wanneer je ergens mee zit kan je hier eerst in het onder deel FAQ kijken (Veelgestelde vragen). Mocht je hier het antwoord op je vraag niet vinden dan kan je via de knop “Feedback” naar het supportgedeelte van Simbat (softwareleverancier van JogoBingo).

infoknop in het bingospel van bingolot
feedbackknop in het menu