kerstbingo reserveren
BingositeJackpotIn het spelType Jackpot

Wanneer je op een Bingowebsite zit, kun je altijd kans maken op fantastische geldprijzen. De jackpots zijn echter vrij lastig te winnen. Gelukkig zijn er ook geregeld gegarandeerde bingo jackpots. Deze vind je bijvoorbeeld op Bingosites zoals Bingocams, TrendieBingo en ShinyBingo. Wat is zo’n gegarandeerde jackpot nou eigenlijk en hoe kun je deelnemen in een bingospel dat een gegarandeerde bingo jackpot heeft?

Jackpots op bingosites

Wanneer je op een bingosite zit zoals Bingocams, ShinyBingo en TrendieBingo, maak je tijdens het spelen automatisch kans op een speciale jackpot. Deze kan behoorlijk hoog oplopen, soms tot wel duizenden euro’s. De garantie dat je deze jackpot kunt winnen is er echter niet en soms kan het weken of zelfs maanden duren tot je de jackpot kunt winnen. Dit is voor lang niet iedereen even motiverend. Gelukkig zijn er ook speciale gegarandeerde jackpots, zodat je weet dat de kans om de jackpot te winnen een heel stuk hoger is De jackpot zal namelijk gegarandeerd vallen.

Wat is een gegarandeerde bingojackpot?

Een gegarandeerde bingo jackpot betekent dat de jackpot gegarandeerd zal vallen. Dit zal doorgaans binnen een bepaald aantal bingopotjes zijn, of tijdens een speciaal evenement. De jackpot kan gemakkelijker worden gewonnen, omdat de eisen van de jackpot iedere beurt worden versoepelt. In het begin moet je bijvoorbeeld een volle kaart halen binnen 50 bingoballen halen om de jackpot te kunnen krijgen. Een ronde daarna moet je de volle kaart binnen 51 bingoballen halen. Zo wordt het dus iedere beurt gemakkelijker om de jackpot te kunnen winnen.

Wanneer is er een gegarandeerde bingo jackpot?

Een gegarandeerde bingo jackpot is er vooral tijdens bepaalde evenementen. Je kunt hierbij denken aan feestdagen, maar er kunnen ook evenementen zijn die losstaan van de website. Een bingowebsite heeft regelmatig dit soort evenementen en je kunt in de kamer meespelen. Je kunt de website goed in de gaten houden, want deze evenementen worden altijd vooraf aangekondigd op de website. Deze aankondiging kan ook in je mailbox worden aangekondigd. Ook wanneer een jackpot in een kamer heel erg hoog oploopt. Dit kan dagelijks voorkomen. Er staat dan altijd bij de kamer aangegeven dat het om een gegarandeerde bingo jackpot gaat. Houd dit dus goed in de gaten, zodat je precies weet in welke kamer je moet zijn.

Hoe kun je de jackpot winnen?

Om de gegarandeerde bingo jackpot in een bingo kamer kunt winnen, zal je sowieso in de kamer mee moeten spelen waar de jackpot te winnen valt. Sommige websites hebben ook als vereisten dat je in de afgelopen maanden tenminste één keer geld hebt gestort.

Hoe veel geld kun je winnen?

Hoe veel geld je kunt winnen is altijd anders. Het bedrag loopt meestal steeds wat hoger op en is ook afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal spelers. De gegarandeerde bingo jackpot kan oplopen tot een bedrag van duizenden euro’s. Het is dus zeker de moeite waard om een poging te wagen om deze jackpot ook te winnen.