trendiebingo logo

Ben je op zoek naar een gratis TrendieBingo bonus code? Dan zijn er verschillende manieren om aan zo’n code te komen.

Speel nu ook je favoriete bingospel met gratis bonus codes.

Wil jij TrendieBingo gratis spelen? Meld je hier dan aan!Artikel over Trendiebingo

Hoe kom je aan gratis TrendieBingo bonus codes?

Je hoeft helemaal niet zo veel te doen om aan een gratis TrendieBingo bonus code te komen. Het enige dat je hoeft te doen, is je aanmelden op de website van het bingospel. Je krijgt de codes dan namelijk vanzelf in je e-mailbox. Het aanmelden bij TrendieBingo is gratis en kost je daadwerkelijk geld wanneer je zelf besluit speelgeld te storten. Je bent niet verplicht om dit te doen.

Eerste stortingsbonus

welkomstbonus op je eerste storting bij trendiebingo

Wanneer je voor het eerst geld op je account stort om mee te spelen, krijg je een bonus van maar liefst tweehonderd procent, tot een maximumbedrag van 100 euro. Stort je bijvoorbeeld 50 euro, dan krijg je nog eens 100 euro bonus speeltegoed.

Wekelijks gratis codes

Maar ook wanneer je geen eerste storting doet, zijn er manieren om aan bonussen te komen. Iedere week krijg je van TrendieBingo een mail met daarin een speciale bonuscode. Deze kun je inwisselen tegen extra speeltegoed, zodat je nog lang kunt profiteren van je bingospel. Actief spelen kan dus zeker helpen.

Meld je nú aan en ontvang elke week gratis bingotegoed!

Storting bonus codes

Behalve de gewone TrendieBingo bonus codes, kun je ook speciale storting bonus codes krijgen. Zo kun je niet alleen voor je eerste storting een bonus ontvangen, maar nog vaker. Ook deze codes worden naar je gemaild. Hier hoef je verder niets voor te doen.

Actief spelen

Actief spelen op TrendieBingo wordt beloond. Geregeld zijn er speciale evenementen op de website, waar jij als vaste speler van kunt profiteren. Als je geluk hebt, ontvang je op deze manier ook nog eens verschillende bonus codes van TrendieBingo.

Bezoek het bingospel van TrendieBingo