logo shinybingo

Wist je dat je veel gratis bonus codes kunt krijgen wanneer je aangemeld bent bij ShinyBingo? Dit is een leuke manier om nog actiever te kunnen zijn op ShinyBingo, zonder dat het je ook maar wat geld krijgt.

Hoe zit dit allemaal precies?

Wil jij ook bingo voor geld spelen? Meld je dan hier bij ShinyBingo aan!Artikel over ShinyBingo

Aanmeldbonus en eerste stortingsbonus

gratis aanmeldbonus van 5 ero bij het aanmaken van een account bij shinybingo

Als je een account aanmaakt op ShinyBingo, dan krijg je al direct je eerste bonus. Dit is een bonus van vijf euro. Hier hoef je helemaal niets voor te betalen. Je kunt daarnaast ook nog eens een leuke bonus ontvangen wanneer je voor het eerst geld stort. Op ShinyBingo geldt een bonus van 300 procent voor de eerste storting, bij een minimumbedrag van 10 euro. Hier kun je dus flink van profiteren.

Wekelijkse gratis bonussen

Zoek je daadwerkelijk een gratis ShinyBingo bonus code? Bekijk dan de nieuwsbrieven eens goed die je wekelijks krijgt. Iedere week zit hier een speciale code in, die je kunt verzilveren tegen speeltegoed. Handig, want zo heb je wekelijks dus een nieuw bingotegoed waar je gebruik van kunt maken.

Stortingen

Elke keer als je geld stort op ShinyBingo, kun je per mail ook nog eens een extra bonus codes ontvangen. Deze codes zijn technisch gezien niet gratis, omdat je eerst geld moet storten, maar ze geven je wel een mooi bonusbedrag. Je kunt maximaal één bonus code per week krijgen voor het storten van je geld op ShinyBingo.

Speel actief mee

Een andere goede manier om bonussen te krijgen op ShinyBingo, is door actief te spelen. Er zijn regelmatig speciale evenementen en wanneer je hier aan deelneemt, kun je leuke bonussen krijgen. Ook worden er soms codes verstrijkt rondom feestdagen of evenementen, om de speler uit te nodigen ook dan deel te nemen aan Bingo. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor een gratis ShinyBingo bonus code, zonder dat je daar heel erg veel extra voor moet doen.

Bezoek de ShinyBingo website