logo bingocams

Lijkt het jou leuk om Bingo te spelen? Dat wordt nog gemakkelijker én leuker met een speciale gratis bingocams bonus code.

Bij Bingocams kun je verschillende bonussen krijgen die je helemaal geen geld kosten! Hoe zit dit?


Wil jij ook bingo voor geld spelen? Meld je dan hier bij Bingocams aan!Artikel over Bingocams

Aanmeldbonus en welkomstbonus

welkomstbonus

Bij Bingocams heb je sowieso de aanmeldbonus. Ieder lid dat zich aanmeldt, krijgt een speeltegoed van 5 euro. Hier hoef je dus nog niet eens geld voor te storten. Op deze manier kun je gemakkelijk testen of het spel wel bij jou past. Handig! Ook handig is de welkomstbonus. Deze krijg je wanneer je voor de eerste keer geld stort. Je ontvangt dan hetzelfde bedrag op je account als dat je gestort hebt.

Gratis Bingocams bonus code

Dat is nog niet alles! Wanneer je lid bent van Bingocams, ontvang je wekelijks per e-mail een speciale code. Deze bonuscode kun je gebruiken om verder te spelen, en is tegelijkertijd een bedankje voor jouw aanmelding op Bingocams.

Codes voor vaste klanten

Speel jij heel vaak op Bingocams? Dan is er voor jou nog veel meer te halen. Vaste klanten op Bingocams worden namelijk beloond met extra tegoed. Ook deze codes worden per e-mail naar je verzonden. Het is dus verstandig om je e-mailbox goed in de gaten te houden. Hoe vaker je speelt, hoe groter daarnaast de kans is dat je speciale bonussen kunt vrijspelen. Dit zijn geen echte bonuscodes, maar je kunt er alsnog flink van profiteren.

Speciale evenementen

Er zijn geregeld speciale evenementen op Bingocams. Denk bijvoorbeeld aan evenementen tijdens feestdagen zoals Kerstmis of Pasen. Behalve deze evenementen, organiseert Bingocams zelf ook nog een berg andere evenementen. Tijdens deze evenementen zijn er in de Bingokamers extra bonussen te verdienen. Hiervoor hoef je alleen aanwezig te zijn en mee te spelen.

Bezoek de Bingocams website