jogobingo logo

Jogobingo is een website waar je heel gemakkelijk gratis bingo kunt spelen. Je ben hier dus niet verplicht om geld te storten. Het bingospel is namelijk voorzien van een aantal kamers waar je gratis kunt spelen. Mocht je voor echt geld willen spelen dan kan je bij Jogobingo eenvoudig geld storten.

Wil jij Jogobingo gratis spelen? Meld je hier dan aan!Artikel over Jogobingo

Wat is Jogobingo?

Op Jogobingo kun je bingo spelen. Je hebt hier een account voor nodig, maar je kunt ook eerst als gast inloggen om te kijken of het bingospel je wel bevalt. Tijdens het spelen van een potje bingo is er en gezellige chat waar je aan kunt deelnemen en misschien zelfs wat nieuwe vriendschappen maakt. Er zijn ontzettend veel speelkamers waar je in terecht kunt. Voor de meeste heb je speelgeld op je account nodig. Je betaalt dan bijvoorbeeld 10 cent of 50 cent voor een bingokaart. Vind je het niks om geld te betalen? Geen probleem. Er zijn namelijk ook enkele kamers waar je terecht kunt voor een gratis bingospel. Je hebt wel altijd een account nodig. Met een speciaal gastaccount kun je alleen meekijken en chatten in het spel, maar zelf niet meedoen.

Gratis bingokamers

gratis bingo spelen bij jogobingo

Op Jogobingo kun je dus ook heel gemakkelijk meedoen met een potje bingo in de gratis kamers. Deze kamers heten ‘Free rooms’ en sommige ervan kunnen alleen gespeeld worden op bepaalde tijden. Je kunt hier vooral overdag terecht. ’s Nachts is alleen Freeroom 1 geopend. Elke kamer heeft een beperkt aantal spelers die mee kunnen doen. Per kamer kunnen er maximaal 200 mensen meespelen. Is de kamer vol, dan zal je moeten wachten tot er iemand weggaat. Je kunt met je account inloggen en meespelen. Het meespelen kan wel onbeperkt, en je zit dus niet vast aan een bepaald limiet, zoals aantal spellen of tijdsduur.

Kun je geld winnen?

Wanneer je gratis bingo bij Jogobingo speelt, kun je zeker geld winnen. Houd er wel rekening mee dat de te winnen bedragen hier lager zijn dan in de betaalde kamers. Ook kan de winkans erg laag zijn. Als je immers met 200 man in een kamer zit, is de kans 1 op 200 dat je bingo als eerste wint. Wanneer je geld wint, dan kun je dit gebruiken als speelgeld, maar het is ook mogelijk het uit te laten betalen op je rekening. Dit kan trouwens vanaf 50 euro.

Bezoek het bingospel van Jogobingo