logo bingolot

Wil jij graag bingo spelen en geld winnen, zonder zelf geld te storten? Dan kan dit op de website van Bingolot.

We komen op dit artikel terug op de twee belangrijkste vragen voor dit onderwerp:

  • Wat is dit precies voor een bingospel?
  • Hoe kun je gratis bingo spelen hier?Wil jij ook bingo voor geld spelen? Speel dan mee bij Bingolot!Artikel over Bingolot

Wat is Bingolot?

Bingolot is een website waar je terecht kunt voor een gezellig spelletje bingo. Je hebt hier een account voor nodig, al kun je ook als gast spelen. Als gast maak je echter geen kans op de geldprijzen en kun je geen bingokaarten spelen. Je kunt dus alleen in de kamer meekijken. Het is echter wel een goede manier om te bekijken of Bingolot je bevalt en of het bij je past. Er zijn echter ook verschillende gratis mogelijkheden, zodat je ook zonder tegoed storten bingo kunt spelen.

Gratis Bingokamers

bingokamers bij bingolot

Bij Bingolot kun je selecteren op speelkamers die beschikbaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld een kamer in waar je voor een paar euro mee kunt spelen, maar er zijn ook gratis bingokamers. In totaal zijn er vier kamers waar je bingo kunt spelen op de website van Bingolot. Deze zijn overigens niet altijd allemaal geopend. Rond bepaalde, drukke tijden, zijn er meer kamers geopend. In de ochtend is er bijvoorbeeld meestal maar één kamer tegelijkertijd geopend. Wanneer het drukker is, bijvoorbeeld in de avond, kun je ook in de andere kamers terecht. Per kamer kunnen er maximaal 200 mensen terecht. Als alle gratis speelkamers vol zijn, kun je er helaas niet meer in terecht en moet je op een later moment terugkomen.

Kun je geld winnen?

Kun je geld winnen wanneer je in een gratis bingokamer van Bingolot zit? Jazeker! Zelfs als je in een gratis bingokamer bij Bingolot zit, kun je kans maken op geldprijzen. Deze zijn minder hoog dan in de betaalde kamers, maar toch kunnen de bedragen nog behoorlijk oplopen. De winkans kan ook wat lager liggen. Wanneer het bijvoorbeeld vrij druk is in de speelkamer, zijn er meer spelers die kans kunnen maken op de geldprijs. Een goede manier om van de gratis bingokamers te profiteren, is door te spelen op rustigere momenten. Je kunt het gewonnen geld gebruiken om betaalde bingospellen te spelen, maar je kunt het natuurlijk ook op je bankrekening laten storten.

Bezoek het bingospel van Bingolot