kerstbingo reserveren

Er zijn erg veel verschillende online bingo aanbieders. Het kan daardoor lastig zijn om te bepalen welke pagina jij het leukste vindt om te spelen. Om dit gemakkelijker voor je te maken, kun je gebruikmaken van de gratis bingo aanmeldbonus. Hiermee kun je zelf testen welke site je het leukste vindt.

Verschillende bingosites

Er zijn allerlei verschillende bingosites waar je je kunt aanmelden en mee kunt spelen voor een gezellig of spannend potje bingo. Er valt geld mee te verdienen en de jackpots kunnen erg hoog oplopen. Dit maakt het een zeer interessant spel voor iedereen. Maar het aanbod is zeer hoog. Zo heb je bijvoorbeeld:

  • TrendieBingo
  • ShinyBingo
  • Bingocams

Hoe kun je nou bepalen welke site het beste bij jou past? Vooral wanneer je geld moet gaan storten om mee te spelen, wordt het lastig om een keuze te maken. Gelukkig zijn er wel manieren om ervoor te zorgen dat je kunt uitzoeken welke website bij jou past. Want het is natuurlijk helemaal niets om zomaar lid te worden op een website en meteen een berg geld te moeten betalen. Niemand wil dat.

Bingocams

bingocams logo
  • Gratis aanmeldbonus: €5
  • Wekelijks gratis bonussen!

ShinyBingo

beterbingo
  • Gratis aanmeldbonus: €5
  • Wekelijks gratis bonussen!

TrendieBingo

trendiebingo logo
  • Gratis aanmeldbonus: €5
  • Wekelijks gratis bonussen!

Gratis aanmeldbonus

De meeste bingo websites maken namelijk gebruik van een gratis bingo aanmeldbonus. Je hoeft alleen maar een account aan te maken, en je krijgt vervolgens gratis speeltegoed. Voor de websites TrendieBingo, ShinyBingo en Bingocams krijg je allemaal 5 euro als speelgeld. Dit speelgeld kun je vervolgens gebruiken in de bingospellen en het is zelfs mogelijk om hier geldprijzen mee te winnen. Op deze manier kun je heel gemakkelijk uittesten wat bij jou past en welke site je precies leuk vindt. Deze gratis aanmeldbonus wordt gebruikt om nieuwe mensen te lokken, maar jij kunt het mooi gebruiken om de website te testen en te kijken of het wel iets voor je is.

Kost het geen geld?

Het mooie van de bingowebsites TrendieBingo, ShinyBingo en Bingocams is dat je er lid kunt worden, zonder dat je verplicht wordt om geld te storten. Je hoeft bij aanmelding niet eens je bankrekeningnummer te delen. Vind je de website toch niet zo leuk of bevalt een ander bingospel je meer? Dan loop je dus geen enkel risico. Het is zelfs mogelijk je account weer te laten verwijderen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je geld betaalt aan een site waar je misschien niets mee hebt.

Kun je wel geld winnen?

Wanneer je met de gratis bingo aanmeldbonus van een site zoals TrendieBingo, ShinyBingo of Bingocams speelt, dan is het mogelijk hier geld mee te winnen. Dit kun je winnen door als eerste bijvoorbeeld een lijn, patroon of volle kaart te krijgen. Let wel op, want de jackpot kun je alleen winnen als je in de afgelopen maanden tenminste één storting hebt gedaan op de website. Dit is dus wel iets om in je achterhoofd te houden.

Goed bingospel gevonden?

Heb jij je gratis bingo aanmeldbonus gebruikt en een bingospel gevonden waar je het naar je zin hebt? Dan zijn er nog vele andere bonussen waar je van kunt profiteren. Zo kun je bij je eerste storting een bonus krijgen van 200 procent aan extra speelgeld. Stort je dus 10 euro, dan krijg je nog eens 20 euro extra. Hoe handig is dat? Ook krijg je bij de genoemde websites wekelijks een gratis bonuscode toegemaild. Deze bevat altijd wat speelgeld dat je kunt gebruiken voor gratis bingospellen. Je moet de code dan wel verzilveren in je account om te kunnen gebruiken.