logo shinybingo

Je kunt bij ShinyBingo het bingospel voor geld spelen. Je kunt er hierbij voor kiezen om met bonus geld te gaan spelen of om geld te storten. Wanneer je geld stort dan zijn er een aantal mogelijkheden welke je kunt benutten.

Geld storten bij ShinyBingo kan met:

  • Creditcard
  • Neteller
  • Paysafecard
  • Skrill

Wil jij ook bingo voor geld spelen? Meld je dan hier bij ShinyBingo aan!Artikel over ShinyBingo

Stortingsbonussen

Wanneer je een storting uitvoert dan kan je met je eerste storting een bonus gebruiken welke een waarde van 300% kent tot en met maximaal €150. De minimale storting moet voor deze welkomstbonus €10 zijn, wat betekent dat een storting kleiner als €10 is uitgesloten van deze welkomstbonus.

Wanneer je langer bij ShinyBingo speelt dan zul je merken dat je wekelijks bonus codes ontvangt. Hierbij valt onderscheid te maken tussen gratis bonus codes en bonus codes voor een stortingsbonus. De actieve bonus codes kan je terug vinden in het stortingsgedeelte van de website, deze zijn overigens account gebonden. Een bonus zal op bonusmeter geplaatst, maar kan ook worden vrijgespeeld waarna het naar je saldometer geplaatst wordt en je deze tegoeden kunt uitbetalen. Je kunt hier meer over het vrijspelen van bingo bonussen bij ShinyBingo lezen.

Bezoek de ShinyBingo website