maria bingo logo

Wil jij bingo spelen en tegelijkertijd kans maken om enorme geldbedragen te winnen? Dan is Maria Bingo misschien wel een goede optie voor je.

Hoe kun je geld storten bij Maria Bingo, zodat je ook kans kunt maken op die mooie prijzen?

Wil jij ook bonussen ontvangen? Meld je dan hier bij Maria aan!Artikel over Maria Bingo

Wat is Maria Bingo?

Maria Bingo is een website waar je bingo op kunt spelen. Je kunt tijdens het spelen chatten met andere gebruikers en hierdoor is het een gezellige plek om je te vertoeven. Wanneer je Bingo speelt, kun je ook nog eens geld winnen. Een leuke bijkomstigheid. Om echt kans te kunnen maken op deze geldprijzen, moet je wel speelgeld hebben.

Hoe kun je geld storten bij Maria Bingo?

Om geld te kunnen storten bij Maria Bingo zijn er verschillende opties. Zo kun je gebruik maken van een creditcard of van Moneybookers. Sowieso heeft lang niet iedereen natuurlijk beschikking over een creditcard, maar je kunt dus hoe dan ook meedoen.

Geld laten storten

Heb je een mooi geldbedrag gewonnen bij Maria Bingo? Dan kun je dit laten storten op je rekening of op je creditcard. Als laatste is het mogelijk om het bedrag op een cheque te krijgen, die je dan bij de bank kunt verzilveren. Houd hierbij wel rekening met extra bankkosten. Deze kosten verschillen per bank.

Zijn er ook bonussen?

welkomstbonus van maria bingo

Leuk, dat speelgeld storten, maar houd je er ook nog zelf wat aan over? Jazeker! De eerste keer wanneer je speelgeld stort bij Maria Bingo, krijg je over dat bedrag nog eens een bonus van 200%. Wanneer je bijvoorbeeld 25 euro stort, krijg je 50 euro bonus en heb je genoeg speelgeld om voorlopig vooruit te komen. Ook kun je nog regelmatig speciale bonuscodes krijgen. Deze worden per mail verstuurd. Soms gelden er daarnaast nog leuke acties en bonussen voor mensen die lekker actief bingo spelen bij Maria Bingo.

Bezoek Maria Bingo