logo bingolot

Wanneer je geld wilt storten bij Bingolot dan zijn er diverse mogelijkheden die je kunt gebruiken. Onder beginnende spelers is het telefonisch opwaarderen erg gemakkelijk. Een telefoon heeft vandaag de dag vrijwel iedereen bij de hand. Wanneer je meer speelt dan kan het mogelijk interessant zijn om te kiezen om via een andere stortingsoptie een storting uit te voeren. We gaan in dit artikel in op het geld storten via de telefoon in het bingospel van Bingolot.

Wil jij ook bingo voor geld spelen? Speel dan mee bij Bingolot!Artikel over Bingolot

Geld storten in het bingospel

speeltegoed opwaarderen bij bingolot
  1. Wanneer je geld wilt storten bij Bingolot moet je eerst een account aanmaken.
  2. Vervolgens moet je inloggen en een bingokamer kiezen.
  3. Daarna zie je rechts onderin het scherm de knop ‘Cashier’. Wanneer je hier op klikt dan verschijnt een menu, klik hier op het item ‘Play for Real’.
  4. Vervolgens krijg je een keuze mogelijkheid uit de diverse opties die Bingolot ondersteund.

Telefonisch geld storten: Per gesprek

bingolot per oproep je speeltegoed opwaarderen

Je kunt bij Bingolot telefonisch opwaarderen. De meest gebruikte methode is hierbij om per telefoongesprek te betalen. Hierbij bel je naar een betaal 0909 nummer en moet je een persoonlijke code intypen. Na acceptatie van deze code wordt je speeltegoed automatisch verhoogd met €1,40.

Telefonisch geld storten: Per minuut

bingolot per minuut je speeltegoed opwaarderen

Een andere mogelijkheid van telefonisch opwaarderen is om per minuut te betalen. Hoewel deze mogelijkheid officieel ‘Pay per minute’ heet wordt je speeltegoed bij Bingolot per halve minuut met €0,40 opgewaardeerd. Hierdoor voorkom je dus dat als je bijvoorbeeld na 2 minuten en 28 seconden ophangt je slechts met €1,60 opwaardeert.

Daarnaast is er een tijdslimiet van toepassing, deze bedraagt 12,5 minuut. Hierna wordt de verbinding automatisch verbroken, dus mocht je vergeten op te hangen dan ontvang je geen torenhoge telefoonrekening. Met deze 12,5 minuut waardeer je maximaal €10,00 per gesprek op. Mocht je nog meer geld willen storten dan kan je uiteraard opnieuw bellen.

Bezoek het bingospel van Bingolot