logo bingocams

Wanneer je het leuk vindt om Bingo te spelen via Bingocams, dan kun je ervoor kiezen om met echt geld te spelen. Je kunt dan behoorlijke geldprijzen winnen.

Om voor geld te kunnen spelen, moet je natuurlijk wel eerst geld storten op Bingocams? Hoe doe je dat?

Wil jij ook bingo voor geld spelen? Meld je dan hier bij Bingocams aan!Artikel over Bingocams

Wat is Bingocams?

Bingocams is een leuk bingospel, waarbij je gebruik maakt van je webcam. Dit is een uniek concept, dat je bij andere bingospellen niet hebt. Er zijn behoorlijke geldprijzen te winnen en wanneer je je winmoment opneemt met je webcam, kun je nog eens extra geld winnen. Aanmelden is gratis en geld storten is niet verplicht.

Geld storten bij Bingocams

Wil je geld storten bij Bingocams? Dan kan dat heel gemakkelijk. Er worden namelijk verschillende manieren gebruikt om geld te storten. Zo kun je kiezen om geld te storten via je creditcard. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een andere stortingsoptie. Er zijn namelijk verschillende manieren beschikbaar om je speelsaldo op te waarderen.

Hoe veel kun je storten?

Hoe veel geld je stort op je Bingocams account is geheel afhankelijk van wat je zelf wílt storten. Het minimale bedrag dat je kunt storten is 10 euro. Wanneer je van plan bent om heel veel te spelen, dan kun je ook prima een hoger bedrag storten. Je krijgt namelijk voor je eerste storting een bonus. Hoe hoger het bedrag is dat je stort, hoe hoger je bonus wordt.

Welkomstbonus

stortingsbonus bingocams

Ben je nieuw op Bingocams? Dan krijg je sowieso 5 euro speltegoed voor het aanmaken van je account. Daarnaast kun je voor je eerste storting een bonus krijgen van 100 procent. Dit betekent dat je dus veel meer speeltegoed krijgt dan dat je daadwerkelijk hebt gestort en echt waar voor je geld krijgt. Stort je 50 euro, dan ontvang je nog eens 50 euro om mee te spelen.

Waarom geld storten bij Bingocams?

Geld storten op Bingocams is niet verplicht, je kunt namelijk ook in gratis kamers spelen en geen geld uitgeven, maar toch de kans hebben om geld te winnen. De hoge geldprijzen zijn echter te vinden in de betaalde kamers.

Bezoek de Bingocams website