maria bingo logo

Een stortingsbonus bij een bingo site is natuurlijk altijd fijn, want het betekent dat je extra speelgeld krijgt en dus nog meer bingospellen kunt spelen én meer kans maakt op een hoge prijs. Bij Maria Bingo heb je een zeer interessante eerste stortingsbonus. Hoe zit dit?

Wil jij ook bonussen ontvangen? Meld je dan hier bij Maria aan!Artikel over Maria Bingo

Wat is Maria Bingo?

Op Maria Bingo bestaat de mogelijkheid om online bingo te spelen. Je moet hier natuurlijk wel een account voor hebben en daarna kun je overal bingo spelen. Niet alleen thuis achter je computer, maar ook onderweg. Maria Bingo is namelijk ook geschikt voor de mobiele telefoon. Zo kun je dus overal waar je bent en waar je beschikking hebt tot het internet lekker bingo spelen en proberen om jouw kaart te vullen met de cijfers die een voor een worden getrokken. Tijdens het spelletje is er een chatbox actief, zodat je ook nog eens met andere mensen kunt chatten. Leuk! Om te kunnen spelen bij Maria Bingo heb je behalve een account natuurlijk ook speelgeld nodig. Dit krijg je door geld te storten bij Maria Bingo. Hier krijg je ook meteen een stortingsbonus voor.

Hoe kun je geld storten?

Geld storten kan bij Maria Bingo op diverse manieren. Bijvoorbeeld met creditcard. Dat is vooral handig wanneer je onderweg bent en op je mobiel bingo speelt. Ook kun je deze opties gebruiken als je liever niet te veel geld wilt storten.

Eerste stortingsbonus bij Maria Bingo

welkomstbonus van maria bingo

Ben jij nieuw bij Maria Bingo? Dan krijg je bij je eerste storting een interessante bonus. Je ontvangt namelijk 100 procent extra aan speelgeld. Dit betekent dat je bij een storting van bijvoorbeeld 10 euro nog eens 10 euro aan speelgeld krijgt. Een groot voordeel hiervan is dat je veel meer en langer kunt spelen. Want ook met de bingospellen die je speelt met het speelgeld kun je dikke prijzen winnen.

Bezoek Maria Bingo