kerstbingo reserveren

De digitale bingokaart, een ideale manier om gezellige interactie te creĆ«ren op een digitale bedrijfsborrel. Met de digitale bingokaarten kan je, zonder dat je bingokaarten hoeft uit te delen of uit te printen, gezellig met je collega’s bingo spelen.

Je krijgt je eigen bingokaart, deze kan zelfs worden aangepast aan je huisstijl. Elke bezoeker krijgt een eigen unieke bingokaart. Mocht je geen bingomolen hebben dan is dat geen enkel probleem, hier kan je hulp voor verwachten!

Een digitale bingokaart, een perfect service om voor de borrel op afstand te gebruiken. De meeste mensen hebben vandaag de dag geen printer meer in huis staan.

De digitale bingokaart is voorzien van een afstempel functie, je bent dus van alle gemakken voorzien. Als iedereen er klaar voor zit dan kan de bingo beginnen!

Voor de digitale bedrijfsborrel of andere gelegenheden realiseren we een op maat gemaakte bingokaart waar je een link voor krijgt. Deze link kunnen alle deelnemers voor de bingo gebruiken, iedereen zal een unieke bingokaart krijgen.

Het aantal beschikbare bingokaarten is onbeperkt, je bent dus niet beperkt wat het aantal personen of bingoronden betreft.

Om contact te zoeken kan je onderstaand contactformulier gebruiken.

digitale-bingokaarten-voor-bedrijven

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Bedrijfsnaam

Aantal personen

Wie doen er mee?

Wanneer wil je bingo spelen?

Veld voor overige opmerkingen

banner full