kerstbingo reserveren

19 jaar was sneeuwwitje, toen haar stiefmoeder voor de 14e keer had gevraagd wie het mooiste van het land was aan haar magische spiegel. Ze had tussen de 76 en 79 magische spiegels, maar deze was voor haar bijzonder. Deze spiegel kon binnen 69 seconden zeggen wie het mooiste van het land was. Daarom vroeg de Koningin dat 26 keer op een dag. En ze kreeg altijd te horen dat zij het mooiste.

Tot 4 dagen geleden. Opeens was de spiegel zijn mening veranderd en zei hij dat het Sneeuwwitje was die de mooiste was van het land. 35 jaar lang was de koningin de mooiste van het land geweest. Ze had al minstens 75 schoonheidswedstrijden gewonnen en iedereen kende haar in het land om deze kwaliteiten. Overal waar ze kwam kreeg ze minstens 60 complimenten en ze wilde dit vast blijven houden. Ze stond hierom bekend!

Sneeuwwitje moest weg! Dit zou een probleem vormen en daarom riep de koningin de jager bij zich. Die stond 46 tellen later al voor haar neus. “Neem sneeuwwitje mee in het bos, ga 6 uur wandelen en schiet haar daar dood,” gebood ze. “Je krijg 59 uur om dit voor elkaar te krijgen en na afloop wil ik haar hart.”

De jager deed wat ze vroeg en nam Sneeuwwitje mee het bos in. 12 minuten later wist hij dat hij haar niet kon doden. Ze was zo levendig. Rook aan 87 bloemen, aaide 36 bosdieren en danste om 9 bomen heen. Deze meid mocht niet door. Daarom waarschuwde hij haar. “Ga weg. Ren 10 uur zeker en zoek een pek waar je veilig bent.” Daarna schoot hij 2 herten neer en koos hij het hart dat het beste bij dat van Sneeuwwitje kon passen. De koningin gaf hem 37 complimenten bij het zien van het hart en had geen idee dat Sneeuwwitje nog leefde.

Sneeuwwitje had na 29 minuten lopen een huisje in het bos gezien. Ze was zo moe, dat ze echt even 55 minuten moest liggen. De dag was druk geweest en ze had zoveel te verwerken nu ze wist dat haar stiefmoeder haar had willen doden. Ze klopte op de deur, wachtte 42 seconden en klopte nog 5 keer.

Er gebeurde niets en toen zag ze dat de deur al open stond. Ze duwde deze open tot 20 centimeter en keek naar binnen. Overal lagen spullen. 17 potten en pannen, 47 stukken rotzooi op de grond en het leek wel alsof er al 41 jaar niets schoon was gemaakt. Ze zag dat er ook bedden waren met 66 kussens erop en ze besloot even te liggen. 61 seconden later viel ze al in slaap.

Toen ze wakker werd zag ze 7 dwergen staan. “Ze is wakker, na 81 minuten!” werd er gezegd.
“Wat doe je in ons huis?” vroeg een ander.
Sneeuwwitje schrok. “Het spijt me. Ik was moe, maar ik zal binnen 51 seconden weg zijn als dat moet!”
De dwergen hadden meteen het idee dat er iets aan de hand was. “Vertel ons waarom je hier bent,” zeiden ze. En dus luisterden ze 78 minuten lang naar haar verhaal.
“Je mag hier wel blijven,” zeiden de dwergen. “We werken elke dag hard om minstens 54 kilo diamanten uit de mijn te halen. We kunnen well iemand gebruiken die ons een handje helpt in het huishouden. In ruil voor 80 klusjes, mag je hier blijven en vertellen we niemand het.”

Sneeuwwitje hoefde daar maar 33 tellen over na te denken. Ze riep 57 keer dat ze graag wilde helpen en zo werd er besloten dat ze zeker 28 dagen mocht blijven. Sommige dwergen vonden dat ze zelfs 88 dagen mocht blijven als dat nodig was.

Zo gezegd, zo gedaan. Terwijl de dwergen 52 diamanten uit de mijn haalden, waste Sneeuwwitje 22 trommels was, besteedde ze 16 minuten aan het lappen van de ramen en zong ze 74 liedjes.

Toen Sneeuwwitje 49 dagen bij de dwergen woonde, besloot ze een wandeling te maken. Ze zong 68 verschillende liedjes, die 65 meter verderop nog te horen waren. Een prins was net 40 minuten aan het wandelen en kwam op het geluid af. Hij was meteen onder de indruk van Sneeuwwitje en ze bleven een lange tijd bij een meer praten. Hij vertelde haar 50 verhalen en ze moest wel 85 keer om zijn grapjes lachen. Het was een geweldige dag en de prins wist al na 18 minuten dat hij verliefd was op deze vrouw. Helaas moest hij zijn weg vervolgen en namen ze afscheid met 23 kleine kusjes.

45 minuten later, op een hele andere plek, kreeg Sneeuwwitjes stiefmoeder hoogte van de situatie. De spiegel noemde Sneeuwwitje als mooiste van het land en de koningin had het wel 11 keer gecontroleerd in de afgelopen 62 minuten. Daarom raadpleegde ze een andere spiegel om erachter te komen wat er aan de hand is en ze zag Sneeuwwitje 89 stukken afwas doen.

De koningin nam een mand met 34 vergiftige appels mee en vermomde zichzelf in een vrouw van minstens 15 jaar ouder dan ze zelf was. Daarna ging ze naar het huisje van de dwergen. Ze klopte aan en 64 seconden later deed sneeuwwitje open. Ze keek de oude vrouw nieuwsgierig aan en had geen idee dat het de koningin was. “Ik heb al 48 appels weggegeven en ga nog naar 90 huizen. Wil je ook een appel? Ze zijn heerlijk zoet.”

Sneeuwwitje pakte de appel, nam een hap. En na 39 happen viel ze met een klap op de grond. Ze had gegeten van de giftige appel, en het was dodelijk. Net op dat moment kwamen de dwergen thuis. Ze zagen hoe de oude vrouw in 25 seconden veranderde in de koningin. “De komende 31 jaar blijf ik de mooiste van het land,” lachte ze. En daarna vertrok ze.

De dwergen huilden 63 minuten lang en maakten daarna een glazen kist voor Sneeuwwitje. Daarmee liepen ze naar het water, omdat ze daar iedere dag 38 minuten zat en minstens 43 liedjes zocht.

30 minuten later kwam de prins. Hij was al 53 minuten op zoek naar Sneeuwwitje en schrok van het zien van de prinses in de glazen kist. Daar rolden er meteen 56 tranen over zijn wangen. “Sneeuwwitje!” riep hij 73 keer.
“Mag ik haar nog een kus geven? Omdat ik haar zo zal missen?” vroeg hij.

De dwergen stemden toe. Het duurde 67 seconden toen de deksel van de kist afkwam. De prins boog voorover en gaf Sneeuwwitje 1 fantastische zoen. Tot zijn grote verbazing knipperde ze 83 keer met haar ogen.
“Sneeuwwitje!” riepen de dwergen en de prins 21 keer.
“Wat is er gebeurd?”
De dwergen en prins legden uit wat de koningin had gedaan. “De zoen van de prins moet wel echte liefde zijn,” zei een dwerg. “Echte liefde verslaat altijd donkere magie. Dat heb ik al 77 keer gezien. Of 72, ik weet het niet meer.”

Om te vieren dat alles goed was afgelopen, trouwen Sneeuwwitje en de prins 86 uur later. Ze hadden een groot feest, met 13 uur lang muziek en 24 verschillende optredens. De taart had 3 lagen en uit 71 landen kwamen mensen om de bruiloft te vieren en uit ieder land waren er zeker 70 genodigden. Het was het grootste feest van de laatste 8 jaar.

De koningin kreeg de straf die ze verdiende. Ze moest 27 dagen en 84 jaar in een gevangenis verblijven. Die zat 58 meter onder de grond en er stonden minimaal 82 bewakers bij haar cel, zodat ze dag en nacht in de gaten kon worden gehouden. Ook waren er nog 32 extra bewakers in dienst genomen.

Een sneeuwwitje en de prins? Die leefden nog lang en gelukkig voor zeker nog 44 jaar.