logo bingolot

Wil jij graag wat speeltegoed hebben bij Bingolot? Dat kan!

Je hebt verschillende manieren om dit te doen. Zo kun je eenmalig wat geld storten met één gesprek, maar kun je ook een hoger bedrag storten door per gesprek te betalen. Hoe werkt dit?


Wil jij ook bingo voor geld spelen? Speel dan mee bij Bingolot!Artikel over Bingolot

Informatie over Bingolot

Bij Bingolot kun je een account aanmaken en vervolgens kun je meespelen in de bingokamers met bingo. Hier is geld mee te winnen, wanneer je als eerste de kaart weet te vullen. Je speelt tegen echte mensen en hierdoor zijn de kansen vrij groot om werkelijk iets te winnen. Er is geen computer die met de geldbedragen naar huis gaat. Er is een gratis bingokamer, maar hier zijn de te winnen bedragen niet zo heel hoog. Daarom kun je ook in de betaalde kamers spelen. Hier heb je wel geld voor nodig op je account. Dit kun je storten met je mobiel en betalen per gesprek.

Bingotegoed storten per gesprek bij Bingolot

speeltegoed opwaarderen bingolot

Om bingotegoed te storten per gesprek bij Bingolot, kun je een speciaal nummer bellen dat je op je scherm ziet als je ingelogd bent. Je moet dan ook een code intoetsen die gekoppeld is aan je telefoon. Daarna stort je 1,40 euro op je account waar je direct mee kunt betalen.

Betalen per minuut

Wanneer je meer geld wilt storten bij Bingolot, kun je ook betalen per minuut. Je kunt deze optie aangeven en wanneer je belt, blijf je net zo lang aan de telefoon, tot je genoeg geld hebt gestort. Voor iedere minuut betaal je 80 cent per minuut voor op je account. Ook hier moet je een code invullen die is gekoppeld aan je account.

Veilig betalen

Het is belangrijk om je nummerherkenning aan te zetten. Bij het aanmelden van Bingolot kun je je mobiele nummer invullen. Wanneer je vervolgens belt, zal er worden erkend dat het nummer bij je account wordt. Zonder nummerherkenning is het daarom niet mogelijk geld te storten.

Bezoek het bingospel van Bingolot