kerstbingo reserveren

Bij Bingolot kan je een leuk spelletje online bingo spelen. Wat ook aangenaam is, want bingo blijft natuurlijk een sociaal spel, is dat je kunt chatten tijdens het spel. Gezelligheid troef dus! Op die manier kom je in contact met andere spelers en ontstaan er vriendschappen. Sommige spelers spreken op die manier zelfs af om opnieuw samen op hetzelfde moment te spelen.

Nú Bingolot spelen

Account aanmaken

Alvorens je begint te spelen, en dus ook te chatten bij Bingolot, moet je een account aanmaken. Gasten kunnen niet chatten, want dit zou immers voor veel overlast zorgen. Je kunt op een heel eenvoudige manier een account aanmaken bij Bingolot. Je dient een paar persoonlijke gegevens in te vullen en kunt meteen aan de slag.

Chatten

Na het aanmaken van een account, kun je dan gaan chatten bij Bingolot. Let wel op, want de website is wel zeer streng op de gebruikte taal tijdens het chatten. Alles moet uiteraard vriendelijk blijven! Negatieve en kwetsende taal zijn daarom dan ook uit den boze. Iedereen moet immers plezier kunnen beleven aan het online bingo spelen bij Bingolot. Wie deze regel niet respecteert, kan uitgesloten worden en zal derhalve niet meer kunnen spelen bij Bingolot.

Aan de slag

Wie nog nooit gechat heeft, voelt zich uiteraard in het begin nog wat onwennig. Wie chat maakt immers vaak gebruik van een soort afgekorte taal die niet door iedereen meteen wordt begrepen. Het ziet er dan ook allemaal wat raar uit. Afkortingen zoals ‘brb’ (ben meteen terug) en ‘gf’ (gefeliciteerd) zijn schering en inslag. Door het gebruiken van de chatfunctie bij Bingolot, zul je jezelf echter snel bekwamen in het chatten.

Bezoek Bingolot

chatten