kerstbingo reserveren

bonusrondeBehalve de gewone standaardpotten die je kunt winnen bij Bingolot, is er ook nog een speciale bonusronde bij Bingolot. Tijdens deze bonusronde is er een uitzonderlijke bonuspot te winnen. Tijdens de bonusronde bij Bingolot blijven de prijzen van de kaarten ongewijzigd, maar er kunnen tijdens een langere periode nieuwe kaarten aangekocht worden. Wanneer een bonusronde bezig is, kunnen nieuwe spelers bovendien de speelruimte niet meer binnenkomen. Er zijn immers altijd slimmeriken die enkel op zoek zijn naar de bonusrondes.

Nú Bingolot spelen

Wanneer is er een bonusronde

Wanneer gedurende een langere periode binnen een bepaalde room een specifiek aantal kaarten verkocht is, geeft Bingolot een bonusronde cadeau. Indien dit het geval is, wordt dit aan het begin van een speelronde aan alle spelers bekendgemaakt. Op die manier is iedereen op de hoogte dat een bonusronde zal aanvatten. Het is ook op dat moment dat de bingoroom voor de duur van de bonusronde zal afgesloten worden voor andere spelers.

Winst

Bingolot verloot tijdens een bonusronde een bepaald bedrag. Dit bedrag zal bepaald worden door het aantal keer dat in die bepaalde room een bingo of patroonprijs behaald wordt. Elke behaalde bingo is goed voor een verhoging van de bonuspot met € 17,50. Elke behaalde patroonprijs is dan weer goed voor een verhoging van de bonuspot met € 7,50. Het maakt helemaal niet welke speler de bingo of patroonprijs behaalt. De bonuspot zal altijd verhoogd worden met het desbetreffende bedrag. Iedereen in de room kan er dus van mee genieten. Zie het als een soort van spaarpot voor iedereen die meespeelt.

Bezoek Bingolot