kerstbingo reserveren

Contact met Bingolot?

Wij hebben vaker als eens de vraag gekregen, hoe kan ik de helpdesk van Bingolot benaderen? Daarom dat we dit voor jullie hebben uitgezocht. Er zijn 2 manieren om de helpdesk van Bingolot te benaderen. Voor de eerste manier moet je echter ingelogd zijn, dit betekent dat je dus wel in je account moet kunnen. Wanneer je bijvoorbeeld je wachtwoord bent vergeten is deze manier dus geen optie. De tweede manier is om een mail te sturen.

N├║ Bingolot spelen

In het bingospel

Stap 1:Deze optie is enkel voor mensen die contact met Bingolot zoeken en kunnen inloggen op hun account. Wanneer je in het bingospel bent dan kan je linksonder de button ‘INFO’ vinden. Wanneer je hier op klikt krijg je een scherm te zien met verschillende opties.

infoknop in het bingospel van bingolot

Stap 2: Er opent zich nu een scherm. Klik in het menu op ‘FEEDBACK’, daarna kan je in het midden van het scherm op de knop ‘PROCEED’ klikken. Je komt nu in een supportsysteem terecht waar je vragen kunt stellen. Je account is hieraan gekoppeld, dus wanneer je via ‘Submit a Ticket’ een vraag stelt dan komt deze bij de support terecht.

feedbackknop in het menu

Contact met Bingolot via de E-mail

Wanneer je niet meer kunt inloggen dan heb je op dit moment een probleem. Je kunt dan namelijk niet het supportsysteem van Bingolot gebruiken. Dit bingospel is ontwikkeld door Simbat, wanneer je met vragen zit kan je de supportafdeling van dit bedrijf benaderen door een mail te sturen naar: support@simbat.com

Bezoek Bingolot