kerstbingo reserveren

Nú Bingolot spelen

bingokamers bij bingolotOnline bingo met Bingolot
De digitale omgeving van Bingolot bestaat uit verschillende bingokamers. Hier kan je samen met anderen online een potje bingo spelen. Ook kan je nieuwe mensen ontmoeten en met hen chatten. De kamers bij deze aanbieder zijn niet allemaal hetzelfde. Je kan uit een groot aanbod van kamers kiezen.

Spelen voor geld

Om mee te doen met het spel is het bij de meeste kamers nodig om een bingokaart aan te schaffen. De prijs van de kaarten verschillen per kamer. Zo zijn er kaarten van € 0,05, € 0,10, € 0,25 en maximaal € 0,50 te koop. Om een kaart aan te schaffen moet je eerst geld overmaken, tenzij je er voor kiest om in een van de gratis kamers te gaan spelen. Vervolgens kan je in een van de kamers een kaart kopen in de verkoopfase. Als je een winnende kaart hebt, kan je geldprijzen winnen. Op die manier is het mogelijk om met het spelen echt geld te verdienen.

Gratis spelen

Het is bij Bingolot echter geen vereiste om geld uit te geven. Je kan ook gratis meespelen in een van de gratis kamers. Je kunt in de gratis kamers twee gratis kaarten krijgen. In deze kamers kan je ook met anderen spelen, chatten en echte geldprijzen winnen. Alleen de kosten per kaart zij dus het verschil met de kamers waar je voor geld kan spelen. Gewonnen bedragen kunnen vervolgens ingezet worden om verder te spelen en kaarten te kopen in een van de andere kamers.

Bingokamers genoeg

bingokamersHet spelen van online bingo is een afwisselend spel. Elke spelronde duurt ongeveer zes minuten, inclusief kaartverkoop. De exacte tijd van een ronde verschilt echter wel, de ene keer zal de bingo sneller vallen als de andere keer. Er zijn veel kamers waarin je kan spelen. Je kan dus altijd ergens aansluiten om gezellig in het bingospel te chatten en om te spelen.

Bezoek Bingolot