kerstbingo reserveren

bingokamers bij bingolotBij Bingolot kun je online bingospelletjes spelen. Het is een website die helemaal ingericht is op basis van het multiplayer-principe. Dit wil zeggen dat je tegen andere spelers speelt en dus niet tegen de computer. Dat maakt het veel interessanter, want het is toch aangenamer en spannender om tegen echte tegenstanders te spelen. Je hebt de keuze uit verschillende bingorooms, waar de inkomprijs maximaal € 0,50 per bingokaart is. Soms is de inkom gratis, maar kan er toch echt geld gewonnen worden. Als je dan wint, kun je dit geld nadien gaan gebruiken voor een bingoroom waar wel inkom moet betaald worden. Simbat Entertainment Systems Ltd., gevestigd op de Seychellen, is eigenaar van Bingolot. Ze voldoen aan de wetgeving van de Seychellen met betrekking tot kansspelen en werken dus onder een geldige licentie. Je speelt er dus op een volledig legale manier online bingo.

Nú Bingolot spelen

Starten met online bingo

beginnen met bingolotWanneer je start met online bingo spelen, is het beter om eerst te beginnen in een gratis bingoroom. Op die manier leer je eerst de knepen van het spel alvorens met echt geld aan de slag te gaan. Voor mensen die nog maar weinig ervaring hebben met online bingo, is dit een goede instap. Je speelt dan ook niet met de angst om meteen geld te verliezen. Bovendien kun je dan ook wennen aan de chatfunctie. Bingo is uiteraard een sociaal spel en daarom kunnen alle spelers met elkaar communiceren via een chatfunctie. Als je denkt dat je klaar bent voor het echte werk, kun je een bingoroom bezoeken waar je voor echt geld kunt spelen. Dit kan al vanaf € 0,05 per bingokaart. Je klikt gewoon op de Buy-knop om een kaart aan te kopen. Je hebt bij Bingolot ook een Autobuy-knop, waardoor je in dezelfde kamer steeds met hetzelfde aantal kaarten kunt meespelen. Tenslotte is er ook een buy-all-knop beschikbaar, die toelaat om tien kaarten in één keer te kopen, voor zover je saldo toereikend is natuurlijk.

Meer informatie over: De Bingokamers van Bingolot

Geen verplichte registratie

Het is niet verplicht om zich te registreren en dus een account aan te maken bij Bingolot. Je kunt namelijk ook als gast account het spel uitproberen. Echter kent een account aanmaken wel verschillende voordelen met zich mee. Je kunt je spelsessie hervatten, je hebt een overzicht van recente transacties en je kunt de status van hangende betalingen controleren. Al je persoonlijke gegevens worden volledig veilig beheerd door de website.

Geld storten

speeltegoed opwaarderenEr zijn bij Bingolot dus zowel gratis bingoroom als betalende bingorooms. Inkom voor een betalende bingoroom kun je betalen met winst die je maakte in een gratis bingoroom, maar ook door geld te gebruiken dat je stortte op je spelrekening. Er zijn betalende bingorooms met verschillende kaartprijzen en ook het maximum aantal kaarten per speler kan verschillen. Geld storten bij Bingolot is zeer gemakkelijk en veilig. Dit kan via telefoon of prepaid kaarten van PaySafe. Je mag er zeker van zijn dat al je gegevens niet zomaar te grabbel gegooid worden. Je privacy wordt op geen enkel ogenblik geschonden.

Uitbetalen

speeltegoed uitbetalenNatuurlijk kun je de winsten die je maakte in de online bingorooms ook laten uitbetalen naar je eigen bankrekening. Wanneer het saldo van je spelrekening minstens € 50 bedraagt, kun je een uitbetaling aanvragen. Hiervoor klik je op de Cashier-knop en vul je de nodige gegevens in. Binnen de drie werkdagen schrijft Bingolot het geld dan over.

Speel hier mee bij Bingolot


Bonusronde

bonusrondeBij Bingolot is er naast de gewone prijzen voor een volle rij of een patroon ook nog een special bonuspot te winnen. Deze pot wordt verloot in speciale bonusrondes. Deze vinden plaats wanneer in een bingoroom een bepaald aantal kaarten verkocht zijn aan de spelers. De bonusrondes worden duidelijk aangekondigd op de website. Het hangt dus echt af van de spelers zelf wanneer zo’n bonuspot verloot wordt. De bonuspot wordt samengesteld tijdens een bonusronde en verhoogt met € 17,50 voor elke bingo en € 7,50 voor elk patroon. De kaartprijs blijft onveranderd voor een bonusronde en de verkooptijd wordt wat verlengd. Wanneer de bonusrond van start gaat, wordt de bingoroom wel afgesloten voor nieuwe spelers. Dit om te vermijden dat bepaalde spelers enkel op zoek gaan naar rooms waar bonusrondes plaatsvinden.

Meer informatie over: De Bonusronde van Bingolot

Bingolot: Leuk en gezellig
Bingo spelen moet uiteraard in de eerste plaats een leuke bezigheid blijven. Daar hecht Bingolot ook veel belang aan. Er worden controles uitgevoerd op zowel het speelgedrag als chatgedrag van de spelers. Wanneer er sprake is van gokverslaving of gebruik van beledigende taal tijdens het chatten, zal de website ingrijpen.

bingolot

bingolotBingolot is een schitterende spel, overzichtelijk dus ook gemakkelijk te beginnen en met handige mogelijkheden om je online speeltegoed bij deze aanbieder op te waarderen.

Door de gratis bingokamers kan je het spel onbeperkt uitproberen en hoef je niet te storten als je dit niet wil of het geld hier niet voor heeft. Je kunt zo eerst gratis uitproberen voor je ervoor kiest om voor echt geld te gaan spelen.

Account, storten en uitbetalen

bingolot opwaarderen en uitbetalen

Een account openen gaat makkelijk bij BingoLot. Je vult je gegevens in en kan gelijk naar het aanmaken van je account beginnen met online spelen. Geld storten op je bingo account gaat snel en eenvoudig, zowel voor grotere als kleinere spelers. Met je telefoon kan je het speeltegoed opwaarderen. Je kunt per belletje of per minuut snel opwaarderen, wat vooral voor kleinere spelers een aanrader is. Uitbetalen gaat net zo snel bij de Bingo van BingoLot. Als je een prijs hebt gewonnen, kun je dat meteen laten uitbetalen op je banknummer wat je hebt opgegeven, en de volgende dag staat het al op je rekening.

Soorten kamers

bingokamers

Je kunt bij deze aanbieder in verschillende kamers spelen. Je kunt van de kamers waar je gratis 2 bingo kaarten kunt kopen per ronde tot de kamers waar je kaarten van 50 cent per stuk kan kopen spelen. Zo kan je vrij eenvoudig het spelen beginnen, ook als je geen geld hebt of geen geld voor het spelen van online kienen overhebt beginnen aan dit fantastische online spel. De gratis kamers bij bingolot online kent een maximum van 2 kaarten per speelronde. Zo kunnen er veel mensen meespelen waarmee je gezellig kan chatten, tijdens en tussen de ronden door. De prijs die hier valt te winnen komt op je speelsaldo van je account, dus je kunt in deze gratis kamers ook nog eens echte prijzen winnen. De kamers waar je kaarten voor geld kan kopen zijn de prijzen die te winnen zijn hoger. Dit komt omdat het grootste gedeelte van de kaartverkoop direct in de prijzenpot terecht komt. Zo kan je dus met betaalde kaarten veel hogere prijzen winnen als in de gratis kamers.

Support

Het kan natuurlijk zo zijn dat je tegen problemen aan loopt tijdens het spelen. Mocht dit gebeuren dan kan je altijd de support benaderen van het bingolot spel. Zij staan altijd voor je klaar als je tegen problemen aan loopt of ergens niet uit komt. Je kunt natuurlijk ook vragen stellen als je aan het spelen bent, want er zijn altijd wel mensen online die jou wel willen helpen. Maar wanneer je vragen over je account betreft, uitbetalingen of stortingen, dan kan je het beste via de support van dit kienspel je vraag stellen.

Bezoek Bingolot