Selecteer de gewenste kleur voor de bingokaart


kerstbingo reserveren
                 
                 
                 

Gemaakt op Bingodeal.net

                 
                 
                 

Gemaakt op Bingodeal.net

                 
                 
                 

Gemaakt op Bingodeal.net

                 
                 
                 

Gemaakt op Bingodeal.net


Bingokaarten printen? Dat kan op www.Bingodeal.net!


De naam zegt het al, het bingospel wordt met deze variant met 90 ballen gespeeld. Dat wil niet zeggen dat een bingoronde langer duurt als bij de 75 ballen bingo. Omdat je elke bingokaart maar 15 getallen op de kaart heeft staan duurt een 90 ballen bingoronde gemiddeld minder lang als de 75 ballen variant.

Prijzen bij 90 ballen bingo
Er zijn ten opzichte van de 75 ballen lijnbingo wel minder prijzen te winnen als je de 90 ballenvariant speelt. Waar je met de lijnbingo per bingoronde kans maakt op 5 prijzen is dat bij de 90 ballenvariant 3 per bingoronde.

 • Eén winlijn
 • Twee winlijnen
 • Volle bingokaart
90 ballen bingokaarten van bingokoning

Er zijn op een kienkaart 9 kolommen en drie rijen terug te vinden. Waarvan in elke rij er 4 vakken leeg zijn. Dit zorgt ervoor dat er 15 nummers op een bingokaart staan.

Kienkaarten

Deze bingokaarten worden ook wel kienkaarten genoemd. Dit heeft te maken met het feit dat officieel de 75 ballenvariant bingo wordt genoemd en de 90 ballenvariant kienen. Tegenwoordig wordt de 90 ballenvariant ook vaak bingo genoemd.

Cijfers per kolom

 1. 1-9
 2. 10-19
 3. 20-29
 4. 30-39
 5. 40-49
 6. 50-59
 7. 60-69
 8. 70-79
 9. 80-90
opzet van een kienkaart

Let erop dat je de printerinstellingen goed hebt ingesteld. Anders is het mogelijk dat de bingokaarten niet juist worden afgedrukt. Daarom willen we je graag wijzen op de volgende punten alvorens je de kaarten af gaat drukken.

 • Achtergrondkleuren: Zorg ervoor dat je de achtergrondkleuren afdrukt, dit zorgt er namelijk voor dat je de bingokaart goed afdrukt en geen kleuren die op de bingokaart staan verliest.
 • Kleur of zwart-wit: Wanneer je een bingokaart in kleuren af wilt drukken dan moet je ervoor zorgen dat je dit mogelijk maakt. Bij sommige printers staan namelijk de afdrukinstellingen automatisch op grijstinten of zwart-wit.
 • Papierformaat en afdrukstand: Wij hebben het werk eigenlijk al voor je gedaan. De bingokaarten worden automatisch op een A4 geschaald wanneer je deze in een staande stand afdrukt. Zorg er dus voor dat het formaat op A4 en de afdrukstand op staand staat.