kerstbingo reserveren

Welkom op de pagina van Bingodeal.net waar we je helpen met het afdrukken van de bingokaarten welke je op onze website kunt printen! Van deze service kan je onbeperkt gebruik maken, dus je kunt altijd terug komen om nog meer bingokaarten te printen.

Mocht je gebruik willen maken van een bingokaart die je niet hoeft af te drukken, ga dan naar OnlineBingokaart.nl. Hier kan je gebruik maken van bingokaarten welke voorzien zijn van klikfunctie. Met deze functie kan je getrokken nummers inkleuren op de bingokaart. Beschikbaar voor computer, laptop, tablet en mobiel!

De volgende bingokaarten kan je bij ons printen:

  • 20 ballen bingokaarten
  • 75 ballen bingokaarten
  • 90 ballen bingokaarten / kienkaarten

We leggen uit welke bingokaarten je bij ons kunt printen en hoe je de printerinstellingen voor het afdrukken van je bingokaarten moet instellen. Zodat je gelijk op een goede wijze je bingokaarten bij ons kunt afdrukken. Je vindt de printerinstellingen onderaan de pagina terug.

Bingokaarten afdrukken voor thuis? Dat kan bij Bingodeal.net!

Onze 75 ballen bingokaarten

75 ballen bingokaarten van bingokoning

Je kunt op Bingokoning de 75 ballen bingokaart afdrukken. Deze bingokaart is in een aantal kleurvarianten te krijgen. Aan de linkerzijde zie je de BingoKoning bingokaart, met de voor de website kenmerkende mint groene kleur.

Onbeperkte service

Je kunt onbeperkt van onze service gebruik maken. Maar waarom zou je nou onze bingokaarten afdrukken?

  • Je hoeft je niet aan te melden om bingokaarten af te drukken
  • Je kunt onbeperkt nieuwe bingokaarten genereren
  • Je kunt de bingokaarten in diverse kleurvarianten afdrukken

=> Bingokaarten voor 75 ballen bingo

Onze 90 ballen bingokaarten

90 ballen bingokaarten van bingokoning

Naast de 75 ballen bingokaart kan je ook kaarten voor de 90 ballen bingovariant printen. Deze kaarten worden ook wel kienkaarten genoemd. Officieel is de term bingo namelijk voor de 75 ballen variant en de term kienen aan de 90 ballen variant gelinkt.

Opzet 90 ballen bingokaart

De opzet van een bingokaart is zoals je deze aan de linkerzijde ziet. Je hebt 3 rijen, met in totaal 9 kolommen. In elke rij zijn telkens vier willekeurige vakken leeg gelaten. En de kolommen zijn op tientallen geordend.

=> Bingokaarten voor 90 ballen bingo

Onze 20 ballen bingokaarten

20-ballen-bingokaarten-van-bingokoning

De 20 ballen bingokaart hebben wij ontwikkelt ten behoeve van educatieve doeleinden. Met deze bingokaarten kan op een spelende wijze het rekenen worden geoefend. Zowel thuis als op school!

Opzet 20 ballen bingokaart

De bingokaart kent 3 rijen en kolommen. De kaart is met de opvulling opgesplitst in 3 rijen. De eerste rij is gevuld met de nummers 1 tot en met 7. De tweede rij is gevuld met de nummers 8 tot en met 14. De laatste rij is gevuld met de nummers 15 tot en met 20.

=> Bingokaarten voor 20 ballen bingo

Kienkaarten printen?

90 ballen bingokaarten van bingokoning

Kienkaarten, ook wel 90 ballen bingokaart genoemd, kan je ook printen op onze website. Het verschil tussen de benoeming bingo en kienen is dat kienen wordt gespeeld met 90 ballen. Bingo wordt tegenwoordig gebruikt als een verzamelnaam, waar vrijwel alle bingovarianten onder vallen, waaronder kienen.

Je eigen kienkaarten afdrukken

Door onze service is het mogelijk om kienkaarten te printen. Elke keer weer genereren wij unieke kienkaarten voor je, welke je op een A4 af kunt drukken. Per A4 staan er 4 kienkaarten op de pagina.

Printerinstellingen

  • Achtergrondkleuren aan: Je moet de functie voor het afdrukken van achtergrondkleuren aan hebben staan. Anders zullen de bingokaarten namelijk niet volledig worden afgedrukt.
  • Bij gekleurde bingokaarten: Wanneer je een gekleurde bingokaart wilt afdrukken, let er dan op dat je de functie voor een kleurenafdruk activeert. In de printerinstellingen kan namelijk staan dat je standaard in grijstinten of alleen met zwarte inkt afdrukt.
  • Papierformaat en afdrukstand: Wij hebben het werk al voor je gedaan, want we hebben de bingokaarten geschaald op een staande A4. Zo passen er 4 bingokaarten op 1 A4 en worden deze goed afgedrukt. Let er dus op dat je als formaat A4 kiest en de staande afdrukstand hebt ingesteld.