kerstbingo reserveren

Pharaoh Bingo voor geld spelen

Wil je het spel Pharaoh Bingo voor geld spelen? Dit kan bij Bingocams. Wanneer je een account hebt aangemaakt moet je in het bovenmenu op ‘Slots & Games’ klikken. Dit bingospel is te vinden in de categorie ‘Instant Games’.

Onbeperkt gratis uitproberen
Zowel op onze website als op Bingocams kan je Pharaoh Bingo onbeperkt uitproberen en spelen. Wanneer je een account hebt aangemaakt bij Bingocams kan je weer naar het spel toegaan. Klik dan op de button Funplay. Op onze website hoef je alleen terug te komen naar het bingospel om weer gratis verder te spelen.

bingocams

Het bingospel Pharaoh Bingo

Pharaoh Bingo is een spel wat je in je eentje kunt spelen. Het is dus geen multiplayer spel. Het voordeel is echter wel dat je zelf je speeltempo kunt bepalen en zelf je bingokaarten kunt selecteren waarmee je wenst te spelen.

Kenmerken Pharaoh Bingo

 • Minimale inzet per bingokaart: €0,10
 • Maximale inzet per bingokaart: €10,00
 • Aantal bingokaarten per ronde: 1-4
 • Maximale uitbetaling: 10.000 keer de inzet
logo pharaoh bingo

Bingokenmerken Pharaoh Bingo

 • 60 ballen bingo
 • 15 getallen per bingokaart
 • Aantal ballen eerste ronde: 30
 • Maximum aantal ballen welke bijgekocht kunnen worden: 10
 • Je speelt telkens met dezelfde bingokaarten, tenzij je deze verandert door op de knop ‘Kaarten wijzigen’ klikt

Bingokaarten in het spel van Pharaoh Bingo

Om je op weg te helpen met Pharaoh Bingo hebben wij het graag eerst over de bingokaarten. Dit is namelijk het belangrijkste onderdeel van het spel.

In de onderstaande alinea’s zullen we het volgende behandelen:

 • Bingokaarten (de)selecteren
 • Inzetten
 • Nieuwe bingokaarten

Bingokaarten (de)selecteren
Je kunt er bij Pharaoh Bingo er zelf voor kiezen met hoeveel kaart je wenst mee te spelen. Wanneer je met je muis over de bingokaart gaat dan zie je deze oplichten. Wanneer je op de bingokaart klikt dan worden deze gedeactiveerd voor de volgende bingoronde. Wanneer je nog een keer op de bingokaart klikt dan wordt deze weer geactiveerd.

Je kunt meespelen met minimaal 1 bingokaart en maximaal 4 bingokaarten per ronde.

bingokaarten activeren of deactiveren

Inzet is per bingokaart
De inzet die je in het bingospel doet is per bingokaart. Wanneer je dus bingokaart activeert of deactiveert dan zal de totale inzet wijzigen.

Voorbeeld:
Je inzet is €0,50 per bingokaart, je speelt met 4 kaarten, dan is je totale inzet €2 per ronde. Bij twee kaarten is dit €1 per ronde.

inzetten per bingokaart

Nieuwe bingokaarten genereren
Normaliter krijg je elke bingoronde nieuwe kaarten. Bij Pharaoh Bingo speel je altijd met dezelfde bingokaarten, tenzij je om nieuwe kaarten vraagt. Wanneer de bingoronde is afgelopen kan de om nieuwe bingokaarten vragen. Dit doe je door op de knop ‘Kaarten wijzigen’ te klikken. Bij Bingocams is Pharaoh Bingo alleen in het Engels te spelen. Daar heet deze knop ‘Change cards’.

nieuwe kaarten vragen bij pharaoh bingo

Winnen met Pharaoh Bingo

Wanneer je een van de onderstaande patronen vol krijg op een of meerdere van je bingokaarten ontvang je hiervoor een prijs. Hoe groot deze prijs is dat is afhankelijk van het patroon wat je vol hebt.

Wanneer je er in slaagt om de kaart vol te krijgen alvorens de eerste 30 ballen getrokken zijn dan wordt de hoogste winnende combinatie uitgekeerd. Je krijgt dan dus alleen de hoogste prijs en niet alle 14 prijzen welke hieronder getoond worden.

bingopatronen in het spel van pharaoh bingo

Hoogste patroon wordt uitbetaald

In het spel wordt enkel de hoogste wincombinatie uitbetaald. Aan de rechterzijde zie je hier een voorbeeld van. De eerste twee winpatronen die gemaakt werden was een driehoek en de twee buitenste kolommen, dit was een beloning van 3x en 8x de inzet, waarbij dus enkel de hoogste 8x de inzet als beloning gelde.

De extra ballen bezorgden echter het oranje winpatroon, waarvoor 300x de inzet geldt. Je ziet op de bingokaart de inzet staan, dit was €0,50 per bingokaart. De inzet maal 300 leverde deze bingokaart in deze spelronde dus 150 euro op.

hoogste patroon wordt uitbetaald
bingopatronen in het spel van pharaoh bingo

Toelichting uitbetalingspercentages

Je ziet in de afbeelding hierboven de uitbetalingspatronen. Onder elk patroon staat een uitbetalingspercentage. Dit is gerelateerd op de inzet per bingokaart, dus niet aan de totale inzet. Wanneer je 1 van de bovenstaande patronen vol hebt dan ontvang je jouw inzet op de desbetreffende bingokaart maal het uitbetalingspercentage.

Voorbeeld
Je zet €0,10 per bingokaart in, je speelt met 4 kaarten met een totaal van €0,40 per ronde. Met 1 van je bingokaarten krijg je het patroon 2L vol, het groene patroon waar een uitbetalingspercentage van x100 van toepassing is.
Hierbij win je de prijs van de bingokaart x het uitbetalingspercentage.
Dat is €0,10 x 100 = €10,00.

Jackpot winnen bij Pharaoh Bingo

Je kunt bij Pharaoh Bingo een jackpot winnen van 10.000 maal je inzet. Dit betekent dat je met een inzet van €0,10 een prijs wint van €1000,00!

Om de jackpot te winnen moet je tijdens de eerste trekking een volle kaart hebben.

 • De eerste trekking kent een omvang van 30 ballen
 • Een bingokaart heeft een omvang van 15 getallen
 • Het bingospel kent een omvang van de nummers 1 tot en met 60
jackpot bij het spel van pharaoh bingo

Verder spelen met Pharaoh Bingo

Wanneer de eerste 30 ballen in het bingospel getrokken zijn heb je de keuze om verder te spelen. Je kunt dan een extra bal laten trekken. Bij Pharaoh Bingo kan je in elk bingospel maximaal 10 extra ballen laten trekken. Je kan dus tot maximaal 40 ballen per bingospel spelen.

keuze om extra ballen te laten trekken
Kosten per extra bal

De kosten die je voor het trekken van een extra bal moet betalen zijn verschillend. Dit heeft namelijk te maken met de winkansen die je hebt. Wanneer je bijna een grote combinatie hebt dan zullen de kosten voor een extra bal toenemen. Wanneer je nog bijna geen combinatie hebt weten te maken in de bingoronde dan zullen de kosten voor de extra bal laag zijn.

kosten voor een extra bal zijn afhankelijk van je winkansen