kerstbingo reserveren

Met de mobile app van Bingocams kun je nu overal en altijd bingo spelen. Niet alleen kun je er bingo spelen, maar kun je ook via de chat in contact zijn met je medespelers. Door de app wordt bingo spelen nog toegankelijker gemaakt.

Hoe werkt het?

Bij aanvang van het mobiel bingospel kun je kiezen uit heel veel verschillende bingokamers. Je kunt kiezen uit drie typen bingospellen:

  • 75 ballen bingo
  • 90 ballen bingo
  • Prebuy bingokamers

Het voordeel van de Prebuy bingokamers is dat je niet aanwezig hoeft te zijn tijdens de bingoronden zelf. Van te voren koop je al bingokaarten voor een specifieke bingokamer en die doen dan mee tijdens het bingospel.

mobiele bingo website van bingocams

Bingokaarten kopen

Deelname aan het mobiel bingospel doe je door bingokaarten te kopen. Kaarten voor een volgende bingoronde kunnen al gekocht worden. Hoeveel bingokaarten je kan aanschaffen verschilt per bingokamer. Het maximale aantal is 40 bingokaarten, maar er zijn ook kamers die maar 2 of 5 toestaan.

bingokaarten kopen in het mobiele bingospel van bingocams

Tegoed opwaarderen

Je tegoed opwaarderen doe je bij het menu onder het kopje ‘deposit’. Wanneer je een bonuscode hebt, dan moet je die vanuit je e-mail kopiëren en in de app bij ‘bonuscode’ plakken, zo verzilver je je bonus.

Chatfunctie

In de app kun je chatten met je medespelers. In het chatvenster zijn een aantal extra’s aan toegevoegd om de functionaliteit ervan te verhogen. Zo kun je sneller reageren en je hoeft niet alles te typen. Je kunt kiezen voor standaard reacties, zoals ‘DJW’, dat staat voor ‘dank je wel’.

chatvenster in het mobiele bingospel van bingocams

Autobuy functie

Met de Autobuy functie worden er automatisch nieuwe bingokaarten gekocht, net zoveel als je in de ronde daarvoor hebt gekocht. Dit is handig want je hoef niet zelf steeds alle handelingen uit te voeren om kaarten aan te schaffen.

automatisch bingokaarten kopen
Saldo-bonusmeter

In de mobiele app vind je een saldo- en bonusmeter. Wanneer je de bonus hebt vrij gespeeld, wordt deze verschoven naar de saldometer en kun je het geld laten uitbetalen.

je saldometer bij bingocams bovenin het mobiele bingospel
Liggende stand mobiel

Het mobiel bingospel kan alleen in liggende stand op je telefoon gespeeld worden. Anders is er niet genoeg ruimte om de informatie behorend bij de bingokamers te kunnen tonen. Wanneer je telefoon niet roteert, dan moet je dit bij de instellingen van je telefoon veranderen. Zo kun je het spel optimaal spelen.

voor het spelen van bingocams op je mobiel moet je mobiel in de liggende stand staan