kerstbingo reserveren

Mayan Bingo voor geld spelen

Wanneer je Mayan Bingo graag wilt uitproberen voor echt geld dan kan je het beste een account aanmaken bij de bingosite Bingocams. Wanneer je een account hebt aangemaakt dan kan in inloggen en in het bovenmenu op ‘Slots & Games’ klikken. Mayan Bingo is terug te vinden in de categorie ‘Other Games’ => ‘Instant Bingo’.

Onbeperkt gratis uitproberen
Mocht je er behoefte aan hebben om het spel gratis te blijven spelen dan kan je uiteraard altijd op onze website terugkomen. Ook is het mogelijk om de funplay versie op de website van Bingocams te spelen. Hiervoor moet je echter uitgelogd zijn, want wanneer je ingelogd bent kan je enkel de versie voor echt geld spelen.

bingocams

Het bingospel Mayan Bingo

Mayan Bingo is een vorm van bingo waarbij je bingokaarten en bingoballen gebruikt. De bingokaarten bevatten vijftien vierkantjes met in elk vierkantje een getal. De ballen in het spel hebben de nummers 1 tot en met 90. Tijdens het spel is het de bedoeling om patronen op de bingokaarten compleet te maken. Deze patronen ontstaat door overeenkomst tussen de getallen op de ballen en de getallen op de bingokaarten.

Kenmerken Mayan Bingo

  • 30 ballen per spelronde
  • Maximaal 10 extra ballen per spelronde
  • 15 getallen per bingokaart
  • Per ronde kun je met maximaal 4 bingokaarten spelen
  • De jackpot staat op 50.000 keer de inzet
  • Minimale inzet per bingokaart: € 0,10
  • Maximale inzet per bingokaart: € 2,00
logo mayan bingo

Inzetten

Voordat het spel begint, moeten er nog een aantal dingen worden ingesteld. Zo moet het inlegbedrag opgegeven worden. Doe dit met behulp van de plus knop (+) en de min knop (-), en bepaal zo je inleg. Met de plus knop kan de inleg verhoogd worden, met de min knop kan de inleg verlaagd worden. Door op de knop ‘cards’ te klikken, kun je bepalen hoeveel het aantal kaarten moet zijn waarmee je het spel gaat spelen. Door op de knop ‘change cards’ te drukken, vult het spel zich met een set nieuwe gekozen kaarten met daarop een reek willekeurige getallen.

bingokaarten activeren of deactiveren

Beginnen met spelen

Door op ‘play’ te drukken wordt het spel gestart. De ballen die tevoorschijn komen, nemen automatisch hun plek op de kaarten in.

bingokaarten activeren of deactiveren

Winnen met Mayan Bingo

Je kunt winnen met Mayan Bingo als je de juiste patronen op je kaarten vol hebt. Dit hoeft niet op alle kaarten zo te zijn. Als je op maar één kaart een patroon goed hebt, dan win je ook al credits. Je wint telkens de prijs die gekoppeld is aan het patroon. De schema’s bovenaan het scherm laten alle mogelijke winpatronen zien met bijbehorende uitbetalingssom. Wordt er geen enkel patroon compleet gemaakt, dan is het spel over en kan deze opnieuw gespeeld worden.

hoogste patroon wordt uitbetaald

Toelichting uitbetalingspercentages

Het winbedrag is bovenaan te zien in de patroonschema’s. De waarde van het winbedrag hangt af van je inleg en het patroon. Je winbedrag is je inleg per kaart vermenigvuldigd met de waarde van het patroon. Meerdere uitbetalingen per kaart (dus als je meerdere patronen goed hebt op een kaart) zijn alleen mogelijk als er compleet nieuwe winpatronen gemaakt zijn. Als dit patroon gemaakt is vanuit een bepaald winpatroon, dan wordt je enkel betaald voor het nieuwe en meest waardevolle patroon.

bingopatronen in het spel van pharaoh bingo

Jackpot winnen bij Mayan Bingo

Je kunt bij Mayan Bingo een jackpot winnen van maximaal 50.000 keer je inzet. Dit betekent dat je al met een inzet van €0,10 een enorm bedrag wint van €5.000,00!

De jackpot kun je winnen als een kaart helemaal vol is als de eerste 28 ballen getrokken zijn.

  • De eerste trekking kent een omvang van 30 ballen
  • Een bingokaart is gevuld uit de getallen 1-90
  • Een bingokaart bevat 15 getallen
jackpot bij het spel van pharaoh bingo
Verder spelen met Mayan Bingo

Als één van de vier kaarten bijna een winpatroon heeft, dat houdt in op één getal na, dan kan er een extra bal ingezet worden. Met de ‘yes’ knop kun je deze extra bal meespelen. Echter gaat dit wel ten koste van een hogere inleg. Je kunt tot 10 keer een extra bal inleggen. Daarna zal het spel automatisch eindigen.

keuze om extra ballen te laten trekken
Kosten per extra bal

Het aantal kaarten dat je meespeelt, beïnvloedt de kosten van de extra bal. De kosten voor het meespelen met een extra bal garanderen geen grotere of kleinere kans om te winnen.

kosten voor een extra bal zijn afhankelijk van je winkansen