kerstbingo reserveren

Bingo Bonanza voor geld spelen

Bingo Bonanza is een spel waarmee je gelijk geld kunt verdienen. Twee ballen dezelfde ballen op een lijn en je hebt gewonnen! Het spel valt in de categorie “Instant Games”.

Je kunt dit geweldige Bingo spel onbeperkt spelen op onze site om het uit te proberen. Zelfs zonder dat je een account hebt bij Bingocams kun je spelen. Ga naar de Online Bingo Bonanza en klik Play!

Wil je het spel Bingo Bonanza voor geld spelen? Dat kan natuurlijk ook bij Bingocams. Maak hiervoor een account aan en klik dan in het menu op Login. Je kunt gelijk beginnen met inleggen en spelen. En winnen natuurlijk!

bingocams

Het bingospel Bingo Bonanza

Dit is een spel dat je eenvoudig in je eentje kunt spelen. Daardoor bepaal je zelf je tempo en ben je niet afhankelijk van andere spelers.

logo bingo bonanza

Het werkt heel simpel: als je het spel opent zie je een korf met ballen en een kleurige kaart met getallen. Als je op Play klikt, dan vallen er zes ballen uit de korf en zie je een stift een stip zetten bij het getal. Dit getal is de multiplier: heb je twee dezelfde multipliers dan win je! Het bedrag van je inzet wordt vermenigvuldigd met de multiplier, dus je kunt tot 20.000 keer je inzet winnen.

bingo bonanza spelen

Je inzet kun je verhogen of verlagen door op het plusje of het minnetje te klikken dat je onder aan ziet staan. De minimale inzet is 50 cent en je kunt het inzet bedrag verhogen tot 10 euro.

inzet in het spel van bingo bonanza bepalen

Kenmerken Bingo Bonanza

  • Minimale inzet per bingoronde: €0,50
  • Maximale inzet per bingoronde: €10,00
  • Aantal ballen per ronde: 6
  • Maximale uitbetaling: 20.000 keer de inzet

Beginnen met spelen

Je begint met het maken van een account door te klikken op “join now” en geld te storten. Daarna kun je bepalen met hoeveel geld je wilt spelen door op de plus en min te klikken. De inzet gaat steeds met een euro omhoog. Als je daarna op de knop Play drukt, dan rollen er rechts zes ballen uit de korf en zie je links een stift de rode stip zetten bij de betreffende multiplier. Twee stippen naast elkaar betekent winnen! Je krijgt je inzet terug, vermenigvuldigd met het bedrag op de kaart. Je ziet het gewonnen bedrag rechts knipperen naast de knop Play.

bingospel bingo bonanza

Bingo Bonanza Spelregels

  • Er worden per keer zes ballen getrokken
  • Twee gelijke ballen betekent dat je wint
  • Je wint je inzet vermenigvuldigd met het nummer van de multiplier
  • Bij twee keer twee dezelfde ballen wordt alleen het hoogste bedrag uitbetaald
  • Je speelt met 1 kaart per keer
  • Bij een storing vervallen alle spellen en betalingen

Geld winnen met Bingo Bonanza

Als je speelt voor echt geld betekent dat je echt geld inlegt, maar ook echt geld kunt winnen. Dat kan behoorlijk oplopen bij de Bingo Bonanza. Voorbeeld: je inzet is 2 euro, en de bingo korf trekt twee keer een “10x”-bal. Dan win je dus 2 x 10 is 20 euro.

Per kaart wordt het gewonnen bedrag uitgekeerd, waarbij je maar 1 x kunt winnen. Heb je twee dezelfde ballen, dan win je het bedrag van de hoogst genummerde bal. Elke keer dat je wint wordt het bedrag toegevoegd aan het bedrag dat je rechts ziet knipperen.

geld winnen met bingo bonanza

Geld storten bij Bingocams

Als je geld stort, dan kun je gelijk spelen bij Bingocams! Bovendien krijg je wekelijks extra tegoed om mee te spelen. De bonustegoeden die je bij Bingocams ontvangt zijn enkel te gebruiken in de reguliere bingo spellen. Spellen uit het casino gedeelte, waaronder dus Bingo Bonanza, kunnen dus niet met bonustegoeden gespeeld worden.

geld storten bij bingocams

Winsten uitbetalen

In je account zie je precies hoeveel geld je op je rekening hebt staan. Hier kun je ook aangeven dat je je geld wilt laten uitbetalen. Hou er rekening mee dat je een minimum van 25 euro moet hebben om een uitbetaling aan te vragen! Het geld dat je hebt gewonnen wordt uitbetaald op je bankrekening. Natuurlijk kun je het ook weer als nieuwe inleg gebruiken.

geld uit laten betalen bij bingocams