kerstbingo reserveren

Bingo spelen achter de computer is nu nog gezelliger en spannender geworden bij BingoCams! Speel mee met je webcam en bekijk ook de andere spelers, je kan ook gezellig met elkaar chatten. Het is natuurlijk niet verplicht om met de webcam te spelen, maar het is wel een stuk leuker.

bingocams

Het maakt het spel een stuk actiever en je ontmoet ook nog eens leuke mensen. Je kan dagelijks contact opnemen met één van de Live Chathosts. Deze staan voor je klaar in de chatbox, hier kan je altijd terecht voor een vraag of alleen om een praatje te maken. Je bent altijd welkom!

Bingo spelen zonder download

Vaak moet je enorme bestanden downloaden om bingo op je computer te kunnen spelen. Maar dat hoeft niet meer, dat is verleden tijd. Bij BingoCams speel je gewoon in je eigen browser mee!

Dit heeft als voordeel dat je geen apart programma hoeft te downloaden om mee te spelen in het bingospel van Bingocams. Tegenwoordig is het zelf mogelijk om met je mobiel of tablet mee te spelen!

het bingospel van bingocams

Winnen en acties

Speel mee voor de hoofdprijzen!

Elke dag winnen vele mensen een mooi bedrag bij BingoCams. De Jackpot gaat er ook vaak genoeg uit en levert duizenden euro’s op. Dit is mooi meegenomen! Wat ook mooi meegenomen is de geweldige welkomstbonus. Als nieuwkomer krijg je bij een storting van tien euro, 30 euro op je account gestort. Je krijgt namelijk een bonus van 200% en elke speler krijgt vijf euro cadeau, waar je geen storting voor hoeft te doen.

Bonussen bij Bingocams

reload bonusElke week krijg je een mail, hierin staan extra bonussen. Zo kan je Reload bonussen krijgen waarmee je een bonus van 50% of 75% op je storting krijgt.

Een Reload bonus kent een minimale inzet van 6 maal de waarde om het bonustegoed van de bonusmeter naar de saldometer te kunnen overhevelen. Met een bonus is er altijd een minimum bedrag voor de storting en een maximum bedrag aan bonus waar je aanspraak op kan doen.

Daarnaast krijg je ook gratis bonuscodes van Bingocams, hiermee kan je gratis tegoeden ontvangen om bingo mee te spelen.

welkomstbonusAls nieuwkomer krijg je een bonus van €5,00! Om deze bonus te ontvangen hoef je geen storting te verrichten, dus het is echt helemaal gratis!

Wanneer je via een account aanmaakt dan krijg je automatisch na het aanmaken van je bingoaccount de gratis bonus van 5 euro op je account gezet.

stortingsbonusBij je eerste storting krijg je een bonus van 200%, tot een bedrag van maximaal €100. Stort je dus €20 dan ontvang je €20 op je saldometer + €40 bonustegoed.

Deze bonus kan je slechts 1 keer gebruiken en is enkel geldig bij een minimale storting van €10.

bouncing bonusDe Bouncing bonus is een bonusspel van Bingocams. Wanneer je in een bingokamer bent waar de Bouncing bonus actief is dan kan je hiervoor worden uitgeloot om mee te doen.

Om aan de Bouncing bonus mee te kunnen doen moet je allereerst je webcam aan hebben staan. Daarnaast moet je de voorgaande ronde bingokaarten hebben gekocht met tegoed vanaf je saldometer.

Je hebt invloed op de kans om mee te doen aan de Bouncing bonus, elk met de saldometer gekochte bingokaart is namelijk een lot. Hoe meer bingokaarten je dus koopt met je saldometer hoe meer kans je maakt om de Bouncing bonus te kunnen spelen!

live win moment bonusJe maakt als speler ook kans op 1000 euro, deze kan je winnen door te spelen met je webcam. Mocht je tijdens het bingo spelen een bingoprijs winnen, dan neemt de webcam je winmoment op. Is deze het leukste, spontaanst en/of de grappigste van de maand dan win je dat prachtige bedrag.

Meld je hoe dan ook aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties en bonussen.

Hoe speel ik een bonus vrij?

Om een bonus van Bingocams te kunnen laten uitbetalen moet je deze een minimaal aantal keer hebben ingezet. Voor een stortingsbonus betekent dit dat je het bonustegoed 6 maal moet hebben ingezet. Voor een gratis bingo bonus van Bingocams moet je het tegoed 10 maal inzetten alvorens het tegoed naar je saldometer wordt verplaatst.

Voorbeeld: Je krijg een gratis bonus van €2 van Bingocams. Wanneer je deze tien keer hebt ingezet, dus voor 20 euro aan bingokaarten met dit tegoed hebt gekocht, dan wordt dit tegoed naar je saldometer verplaatst. Het tegoed wat je ontvangt is het eindbedrag wat je op je bonusmeter hebt staan. Heb je bijvoorbeeld een paar keer de bingo gewonnen dan krijg je het bonustegoed + de winsten en / of verliezen naar je saldometer toegezet.

Geld storten bij Bingocams

Veilig storten bij Bingocams
Om met echt geld te kunnen spelen, moet je ook geld overmaken naar je account. Dit kan veilig en snel met een aantal betaalmogelijkheden. Wanneer je inlogt kan je zien welke opties er beschikbaar zijn. Dit doet je door op ‘Deposit’ te klikken. Vervolgens kan je een keuze maken om de betaling uit te voeren.

Bonussen bovenop je storting
Wanneer je een bonus wil krijgen bovenop je storting dan moet je wachten op een bonus code. Tenzij je voor de eerste keer een storting uitvoert, dan kan je namelijk van de welkomstbonus gebruik maken. Wanneer je een bonus code invoert dan krijg je het beloofde percentage als bonustegoed aan je bonusmeter toegevoegd.

Bonus laten uitbetalen?
Deze bonussen kan je verzilveren door, in geval van een stortingsbonus, 6 maal in te zetten. Gratis bonussen kan je laten uitbetalen door 10 maal in te zetten. Wanneer je aan deze criteria voldoet verschuift het bonussaldo van je bonus- naar je saldometer en kan je deze laten uitbetalen, mits je aan het uitbetalingsminimum voldoet van €25.