kerstbingo reserveren

Er zijn genoeg mensen die heel graag bingo willen spelen, maar zij vinden het zonde om meteen van alles te downloaden. Er zijn gelukkig allerlei mogelijkheden waarbij je niets hoeft te downloaden. Geen spel, geen app of iets anders. Je kunt het gewoonweg spelen op je internetbrowser. Hoe werkt dit?

Online bingo spelen

Om bingo te spelen hoeven we tegenwoordig niet meer naar een clubhuis. We kunnen bingo gemakkelijk vanuit onze eigen woonkamer spelen. Er zijn namelijk steeds meer websites die online bingo aanbieden en deze werken precies hetzelfde als het bingo dat je ergens op locatie kunt spelen. Eerst koop je een of meerdere bingokaarten en daarna zullen er om de beurt verschillende bingocijfers worden opgenoemd. Staat het nummer op een van jouw bingokaarten? Dan streep je hem af. Dit doe je net zo lang totdat er iemand is die als eerste een lijn kan afstrepen. Soms wordt er in plaats van met een lijn ook met een patroon gewerkt. En als laatste wordt er altijd gespeeld voor de volle kaart. De persoon die als eerste een volle kaart wint, krijgt de hoogste te winnen prijs.

Meld je nu aan bij:

Bingo download

Wat voor veel mensen een reden is om toch maar niet online bingo te spelen, is dat het nog wel eens voorkomt dat je iets moet downloaden om te kunnen spelen. Mensen zijn bang voor virussen of andere gevaarlijke programma’s. Deze angst is logisch, want er zijn genoeg aanbieders die inderdaad niet helemaal te vertrouwen zijn. Vaak wordt er via zo’n website geprobeerd om je gegevens te achterhalen of worden er programma’s op je computer gezet die meer kwaad dan goed doen.

Bingo zonder download

Gelukkig zijn er ook mogelijkheden om bingo te spelen zonder iets te downloaden. Dit kan bijvoorbeeld bij de volgende websites:

Op al deze sites kun je zonder downloaden gewoon bingo spelen. Je logt gewoonweg in op je account en daarna kun je beginnen met spelen. Dit is dus iets waar je heel gemakkelijk gebruik van kunt maken en hierdoor loop je tenminste geen onnodige risico’s. Wanneer je bingo op je mobiel wilt spelen, heb je alleen voor Unibetbingo een app nodig. Deze app moet wel worden gedownload, maar het is goed om te weten dat deze betrouwbaar is en dat er nooit om gegevens zal worden gevraagd. Alle websites zijn sowieso betrouwbaar en zullen nooit iets doen met jouw gegevens. Op welke website jij je aanmeldt is uiteraard een geheel eigen keuze.

Account

Om bingo te spelen op de genoemde websites heb je wel een account nodig. Anders weten ze niet wie er gewonnen heeft. Dit is dus wel echt noodzakelijk. Maar ook hier hoef je je geen zorgen te maken. Als jij eerst wilt kijken of je de website en het bingospel leuk vindt, kun je altijd geheel vrijblijvend een account aanmaken. Je hoeft hier geen bankgegevens door te geven en zo weet je dat je nooit ergens aan vast zit. Bevalt de website niet? Dan kun je er altijd voor kiezen om weer weg te gaan, zonder dat je risico loopt.

Meespelen

Nadat je een account bij Bingocams, ShinyBingo, TrendieBingo, MariaBingo of UnibetBingo hebt aangemaakt, kun je heel gemakkelijk meespelen met een potje bingo. Je hoeft hiervoor niets te donwloaden en daardoor loop je dus geen enkel risico. Leuk is dat het spel niet alleen enorm spannend is, maar dat alle genoemde websites ook nog eens een chatbox hebben. Je kunt dus tijdens het spelletje bingo met anderen meekletsen en zo leuke contacten op doen. En ook hebben alle sites waanzinnige jackpots die je kunt winnen!