kerstbingo reserveren

Bingo is altijd al een geliefd spel geweest om te spelen. Wil jij liever niet ergens naar een buurthuis gaan om bingo te spelen, maar juist vanaf je eigen computer bingo spelen en tegelijkertijd kans maken op fantastische geldprijzen? Dan kan dat op een bingowebsite. Bingo spelen op de computer is gemakkelijk én heel erg leuk. Hoe werkt dit nou eigenlijk precies?

Waar kun je bingo spelen?

Er zijn verschillende websites waar je terecht kunt om bingo op te spelen. Bijvoorbeeld:

Op deze websites kun je met ieder type computer een potje bingo spelen. Je hebt er alleen een internetverbinding nodig.

Hoe werkt het?

Wanneer je bingo op je computer wilt spelen, moet je je aanmelden op één van de bovengenoemde websites. Een account aanmaken is niet moeilijk. Je vult gewoon de gegevens in die gevraagd worden. Het aanmelden is ook geheel vrijblijvend, dus als je het toch niet zo leuk vindt, zit je verder nergens aan vast. Je kunt altijd besluiten om toch te stoppen. Na het aanmelden kun je direct spelen in een kamer. Je kunt deze aanklikken en daarna opent – meestal in een nieuw scherm – het bingospel. Vaak wijst het helemaal voor zich hoe het werkt, maar als je er niet helemaal uitkomt, dan kun je ook de speciale hulppagina’s op de website lezen. Hier vind je doorgaans alle nodige informatie om het spel te kunnen lezen.

Chatbox

Tijdens het spelen van bingo, kun je met je medespelers in de chatbox chatten. Je kunt ook je webcam aanzetten, zodat mensen je ook kunnen zien wanneer je een prijs wint. Je bent niet verplicht om mee te chatten of je webcam te gebruiken, maar het kan wel een leuke manier zijn om meteen wat nieuwe contacten op te doen.

Kost het geld?

Wil jij bingo spelen? Dan zal je al snel merken dat je de mogelijkheid hebt om geld te storten en dat je te maken hebt met speelgeld. Dit speelgeld wordt gebruikt om mee te kunnen doen in een bingospel. Je krijgt bij het aanmelden op een bingowebsite altijd wat gratis speelgeld dat je kunt gebruiken. Ook krijg je wekelijks codes in je e-mailbox die je meer speelgeld geven. Je hoeft dus helemaal geen geld te storten, als je dat liever niet wilt. Het storten van geld heeft echter ook een aantal voordelen. Je kunt namelijk vaker en meer spelen. Ook maak je door geld te storten kans op de jackpots. Zonder stortingen kun je de jackpots niet winnen.

Hoe stort je geld?

Op bingowebsites zoals Bingocams, TrendieBingo en ShinyBingo kun je heel gemakkelijk geld storten. Je bepaalt zelf hoeveel geld je stort. Geld storten kan op verschillende manieren. Er zijn vaak nog veel meer verschillende manieren om te betalen. De betaalmogelijkheden verschillen doorgaans per website. Wanneer je voor de eerste keer geld stort, krijg je meestal ook nog eens een extra bonus. Dit betekent dat je meer speelgeld krijgt om lekker bingo mee te spelen. Een leuke reden om toch eens geld te storten.

Hoeveel geld kun je winnen?

Hoe veel geld je kunt winnen is moeilijk te zeggen. Ieder spel kun je sowieso al geld winnen wanneer je als eerste bingo haalt. Het bedrag dat je dan wint is afhankelijk van het aantal spelers. Ook zijn er verschillende jackpots te winnen en de bedragen hiervan kunnen oplopen tot duizenden euro’s. Probeer ook zeker aanwezig te zijn tijdens speciale evenementen. Je kunt dan vaak extra prijzen winnen. Dit soort evenementen worden altijd vooraf aangekondigd, zodat je precies weet wanneer je er moet zijn.