kerstbingo reserveren

Beabingo is offline, per 1 Januari 2012. Of er sprake is van Beabingo oplichting? Nee, helaas kan dit bedrijf er niet aan doen. Het is de software aanbieder St Minver die de stekker uit de websites trekt. Dus Beabingo offline per begin volgend jaar, helaas is het niet anders en moeten we je andere opties aanbieden. Deze zijn allemaal betrouwbaar en leuk om hier te spelen!

De hype van dit moment. Er zijn op deze website ontzettend veel spellen, mooie akties, een bingo bar, promoties en natuurlijk kan je in het bingospel met elkaar chatten. Ga snel een kijkje nemen bij deze veel belovende aanbieder.

Online bonussen

Beabingo

Om te beginnen krijg je tot 100 euro welkomstbonus bij Beabingo, deze bonus krijg je bij je eerste storting. Maar bij aanmelding krijg je ook al gelijk 2 euro speeltegoed om het spel van Beabingo uit te proberen. Maar ze hebben nog veel meer akties en promoties. Elke dag tijdens de lunch spelen, op zaterdag extra, en op zondag ook nog eens happy hour. Voor terugkerende spelers hebben ze loyaliteitpunten en bonussen. Je wordt als een echte vip behandeld bij Beabingo.

Meer games

Ongelooflijk veel spellen, zoveel dat er te veel zijn om op te noemen. Je moet dus zeker even een kijkje nemen als je geintresseerd bent om te genieten van veel spellen naast het populaire bingospel van deze website. Elke dag een aktie met een nieuw spel bij Beabingo. Je kunt hier gezellig chatten onder het spelen. Je kunt ook hier met meerdere kaarten spelen omdat er gebruik word gemaakt van een automatisch krassen mode. En je kunt zelfs voor een paar cent beginnen te spelen. Er zijn meerdere jackpots, die er geregeld uitgaan en soms hoog op kunnen lopen. Beabingo wil het gezellig maken, en daar zijn ze zeker in geslaagd. Ben je op zoek naar een gezellige aanbieder met leuke acties en bonussen dan is dit het juiste adres voor je.

Storten en uitbetalen

Als je bij Beabingo een account hebt aangemaakt, is het heel makkelijk om geld op je bingo account te storten. Als je een prijs wilt laten uitbetalen, gaat dat ook simpel en snel. Op het opgegeven banknummer, staat het meestal de volgende dag al op je rekening.

Helpdesk

Vragen kun je altijd hebben, maar de helpdeskmedewerkers van Beabingo, zijn er daarom ook om je te helpen met je vragen over je account, stortingen, uitbetalingen en het bingospel. De ervaren helpdeskmedewerkers van Beabingo staan 24 uur per dag voor je klaar, en je kunt ze bereiken om een gratis telefoonnummer.